Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

Новини

Дата: від до Скинути
16 Квітня, 2024 р., 12:08
Навіть у мирний час в теплу пору збільшується кількість випадків захворювання на гострі кишкові інфекції,  серед яких значне місце займає сальмонельоз. Із початком повномасштабної війни ризики виникнення таких хвороб значно зросли. Цьому сприяють обмежений доступ до чистої питної води та засобів гігієни, перебування в місцях скупчення людей, висока температура довкілля, зниження терміну придатності продуктів тощо. Відтак збудники кишкових інфекцій (ентеро- та ротавіруси, сальмонела, шигела, кишкова паличка тощо) значно швидше і простіше передаються від людини до людини. Кишкові інфекції мають дуже високу здатність до передачі, а імунітет, що виробляє організм після одужання, є вкрай нетривким.  
11 Квітня, 2024 р., 15:21
У складні часи для нашої держави надзвичайно важливою є підтримка один одного. Попри всі виклики та складнощі війни, продовжуємо підтримувати ВПО.
10 Квітня, 2024 р., 16:20
Міністерство у справах ветеранів України повідомляє про запровадження телефонної «Єдиної ветеранської лінії». Таке рішення є важливим кроком і складовою нової ветеранської політики.
10 Квітня, 2024 р., 16:13
Сьогодні, 10 квітня, під головуванням селищного голови Олександра Ткача,
10 Квітня, 2024 р., 08:45
У зв'язку з воєнним станом в Україні ТОВ "Головчинецький гранкар'єр" повідомляє про проведення вибухових робіт в кар'єрі с.Головчинці 11 квітня 2024 року.
08 Квітня, 2024 р., 11:06
Сезон кліщів розпочато: активність кліщів щороку припадає на квітень-травень та серпень-вересень. Кліщі є переносниками збудників вірусних, бактеріальних захворювань людей і тварин та переносниками важких хвороб, таких як кліщовий енцефаліт та хвороба Лайма (кліщовий бореліоз). Головним методом профілактики є вакцинація. Щеплення слід робити за кілька місяців до початку весняно-літнього сезону.
06 Квітня, 2024 р., 09:58
Планета зміниться, якщо почати спочатку з себе.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь