Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

Новини

Дата: від до Скинути
24 Січня, 2020 р., 16:38
  23 січня 2019 року о 9:00 год. в приміщенні Меджибізької селищної ради відбулося засідання виконавчого комітету Меджибізької селищної ради з таким порядком денним:
24 Січня, 2020 р., 14:49
Створення «ЦНАПу» Меджибізької селищної ради було здійснено за підтримки програми «U-LEAD з Європою» - 26 грудня 2017 року. Загальна площа приміщення 115,76м. Експлікація відділу «ЦНАП», м:
23 Січня, 2020 р., 10:21
Делегація Меджибізької ОТГ взяла участь в акції «Збруч – ріка єднання» Багатотисячна акція «Збруч – ріка єднання», присвячена Дню Соборності України, відбулася 22 січня 2020 р. на межі двох областей. У різні історичні періоди р.Збруч була кордоном, що розділяв українців, які жили на територіях різних держав. Відзначити цю визначну історичну подію зібралися жителі та керівництво двох областей. Участь в ході взяли голова селищної ради Михайло Демків, староста с. Ярославка Василь Коротун, головний спеціаліст загального відділу Богдан Крутих та головний спеціаліст відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму Сергій Щур. У супроводі духового оркестру делегація Хмельниччини вирушила від с.Гусятин Чемеровецького району. Символом єдності України став 50-метровий синьо-жовтий стяг, утворений двома полотнищами, які з’єднали представники делегацій Тернопільщини та Хмельниччини.
22 Січня, 2020 р., 18:03
День Соборності України відзначають щороку 22 січня в день проголошення Акту Злуки Української Народної Республіки й Західноукраїнської Народної Республіки, що відбулося в 1919 році.
18 Січня, 2020 р., 08:33
На свято Богоявлення, що відоме у народі як Водохреща і святкується 19 січня, центральне місце займають обряди, пов’язані з водою, і один з них – купання в ополонці. Звертаємо увагу, що купання у крижаній воді без дотримання елементарних правил може призвести до небажаних наслідків для вашого здоров’я.
17 Січня, 2020 р., 10:08
На виконання Указу Президента України "Про День Соборності України", з метою належного відзначення в області 101-ї річниці проголошення Акта злуки Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки оголошується флешмоб під назвою "Мости єднання", що полягає у поширенні у соціальних мережах фото жителів в національному одязі під хештегом #мости_єднання
16 Січня, 2020 р., 16:17
Президент України Володимир Зеленський зустрівся з головою та заступниками голови фракції політичної партії «Слуга Народу», яка становить парламентську більшість у Верховній Раді.
14 Січня, 2020 р., 16:11
С 13 січня 2020 года відправляти та отримувати платежі можна тільки за новими реквізитами з використанням рахунку в форматі IBAN. Також тепер при оформлені платежа не потрібно вказувати МФО банка отримувача.
13 Січня, 2020 р., 15:25
Асоціація міст України звернулася до Голови Верховної Ради України Д.Разумкова, голів депутатських фракцій та груп, парламентських Комітетів з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування, з питань правової політики, з питань антикорупційної політики, з питань інтеграції України з Європейським Союзом, з питань бюджету з листом, у якому заявила, що не підтримує  проєкт Закону України «Про внесення змін до Конституції України (щодо децентралізації влади)» №2598 від 27 грудня 2019 року. Оновлений 27.12.2019 текст (як і попередній від 13.12.2019) було підготовлено без залучення органів місцевого самоврядування, їх асоціацій, експертного середовища, науковців. Пропоновані зміни до Конституції мають суттєві недоліки і не відповідають Європейській хартії місцевого самоврядування. Асоціація міст України висловила загальні зауваження до законопроєкту №2598. Так, зокрема, порівняно із чинною Конституцією України проєкт передбачає звуження статусу органів місцевого самоврядування та містить ознаки централізації влади, надмірно розширює контрольні повноваження держави в особі префектів та Президента України. Лист АМУ. До листа додано Інфографіку АМУ (завантажити)   © Асоціація міст України    
11 Січня, 2020 р., 10:01
    Державна служба України з питань геодезії, картографії та кадастру на виконання статті 289 Податкового кодексу України повідомляє. Відповідно до пункту 9 підрозділу 6 розділу XX «Перехідні положення» Податкового кодексу України індекс споживчих цін за 2017 -2023 роки що використовується для визначення коефіцієнта індексації нормативної грошової. оцінки сільськогосподарських угідь, земель населених пунктів та інших земель несільськогосподарського призначення, застосовується із значенням 100 відсотків.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь