Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

Новини

Дата: від до Скинути
21 Лютого, 2023 р., 10:00
Під головуванням керівника Летичівської окружної     прокуратури Сергія Сухореброго 16 лютого відбулась           координаційна нарада керівників правоохоронних органів, на   якій обговорено стан попередження та протидії злочинності на   території, що підпадає під юрисдикцію Летичівської окружної   прокуратури.
20 Лютого, 2023 р., 14:49
НЕБЕСНА СОТНЯ В НЕБО ВІДЛЕТІЛА…        Сьогодні, 20 лютого, вся країна   вшановує пам’ять тих громадян,   завдяки яким було змінено перебіг   історії нашої держави під час подій на  Майдані, тих хто відстоював права   та свободу людини, європейське   майбутнє України. Це нагадування   про високу ціну нашої свободи і про   цінності, за які ми воюємо. Україна заплатила надто високу ціну за звільнення від диктатури та свій цивілізаційний вибір – бути частиною Європи.      9 річниця жахливих подій на Майдані. Тоді, на зламі 2013-2014 років українці зробили свій вибір. Це був початок війни, яку росія почала проти України. Прямо з майдану тисячі добровольців одразу пішли на фронт. А 24 лютого 2022 року фронт розтягнувся більше, ніж на 3 тис. км - розпочалась вирішальна битва з росією.     Сьогодні в Меджибізькій громаді на знак пам‘яті про громадян, які загинули під час Революції Гідності у боротьбі за правду, свободу українського народу, європейське майбутнє України, відбулося вшанування пам‘яті загиблих, в закладах освіти- виховні тематичні заходи та в Меджибізькій публічній бібліотеці - тематична виставка.
18 Лютого, 2023 р., 16:29
18 лютого у с. Ставниця відбулася панахида до дня загибелі Героя російсько-української війни Олександра Миколайовича Пастухова - старшого солдата, розвідника відділення управління зенітно-ракетного дивізіону, 128-ї окремої гірсько-піхотної бригади.
18 Лютого, 2023 р., 15:13
В Хмельницькій області формують стрілецький батальйон.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь