Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

Новини

16 Травня, 2023 р., 14:46
З нагоди святкування Дня матері Меджибізький центр надання соціальних послуг провів творчий конкурс серед учнів молодших класів загальноосвітніх закладів Меджибізької ТГ. Метою конкурсу є привернення уваги дітей, молоді та мешканців громади до важливих тем: поваги до жінки, цінності материнського тепла та турботи.
01 Травня, 2023 р., 09:14
Законом України «Про зайнятість населення» передбачено право громадян, які не зареєстровані в центрах зайнятості (філіях), як безробітні, мають професійну (професійно-технічну), фахову передвищу або вищу освіту, протягом останніх трьох років не проходили перепідготовку за рахунок коштів ФДССВБ:
30 Вересня, 2022 р., 10:44
   У Меджибізькій громаді 29 вересня поточного року відбувся захід в рамках проєкт "Залучення до економічної діяльності жінок" - ВПО для сталості Летичівської та Меджибізької громад», що реалізується в рамках проєкт «Жінки України: залучені, спроможні, незламні», що впроваджується організацією Пакт за підтримки Уряду Канади. Всього у заході взяло участь 17 осіб, з них: жінки - ВПО, представники громадських організацій, банківської сфери, депутатського корпусу Меджибізької селищної ради та ЗМІ.    Окрім безпосередніх заходів економічної підтримки жінок, які сприятимуть розвитку жіночого підприємництва, самозайнятості та працевлаштування, Програми підтримки та посилення економічної спроможності стане першим значущим кроком до розробки програми широкої підтримки, адаптації та інтеграції ВПО в Летичівську та Меджибізьку громади - зазначила голова ГО «На-Дія» Наталія НЯНЬЧУК.    Також у заході взяв участь голова Меджибізької селищної ради Олександр ТКАЧ. Він зазначив, що створення нових робочих місць - досить важливе і болюче питання. І селищна рада підтримає любого, хто виявить бажання створити нові робочі місця. Також поцікавився у присутніх жінок - ВПО яка допомога їм потрібна. Керівник Летичівською філією Ощадбанку розповів присутнім про можливість отримати гранд на власну справу від держави. Також, під час зустрічі присутні жваво обговорювали питання, які їх зацікавили.
21 Вересня, 2022 р., 16:20
    (@Partnership for Every Child / Кожній дитині) за підтримки UNICEF Ukraine на замовлення Міністерство соціальної політики України та Національної сервісної служби в Україні, Меджибізький ЦНСП, для покращення умов роботи з питань захисту дітей, організації надання соціальних послуг сім’ям з дітьми, зокрема вимушено переміщеним прийомним, патронатним, опікунським сім’ям та дитячим будинкам сімейного типу, отримав допомогу – ноутбук.    Меджибізький центр надання соціальних послуг щиро дякує за надану допомогу у такий складний час. Маємо надію, що наш центр і надалі буде мати підтримку для покращення умов праці фахівців задля розв'язання питань сімей, які опинились в складних життєвих обставинах, внутрішньо переміщених сімей, патронатних, прийомних, опікунських сімей та ДБСТ. - #CiACMonitoringProject - #МоніторингПотреб - #Партнерство кожній дитині
07 Вересня, 2022 р., 10:05
   Хмельницький обласний центр соціальних служб інформує мешканців міста та  області, що одним із найблагородніших вчинків людини - є захист і виховання дітей, які під час  військових дій  залишилися без батьківського піклування. Особливо гостро це питання стоїть сьогодні, коли під час війни діти втрачають своїх батьків, рідних, близьких.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь