Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

Новини

Дата: від до Скинути
16 Квітня, 2024 р., 16:21
На жаль, в Україні, як і у всьому світі, проблема домашнього насильства стоїть досить гостро. Для людей, що зазнають насилля, існують місця, де можна якийсь час пожити, отримати кваліфіковану допомогу і захист. Ми називаємо це притулком для осіб, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі.
16 Квітня, 2024 р., 16:15
Третій рік війни... Українці згуртовані як ніколи. Кожен намагається підтримувати армію і допомагати нашим захисникам. Важливою складовою перемоги є допомога та підтримка в тилу. Своїми руками це роблять і жителі нашого села Шрубків.
16 Квітня, 2024 р., 12:08
Навіть у мирний час в теплу пору збільшується кількість випадків захворювання на гострі кишкові інфекції,  серед яких значне місце займає сальмонельоз. Із початком повномасштабної війни ризики виникнення таких хвороб значно зросли. Цьому сприяють обмежений доступ до чистої питної води та засобів гігієни, перебування в місцях скупчення людей, висока температура довкілля, зниження терміну придатності продуктів тощо. Відтак збудники кишкових інфекцій (ентеро- та ротавіруси, сальмонела, шигела, кишкова паличка тощо) значно швидше і простіше передаються від людини до людини. Кишкові інфекції мають дуже високу здатність до передачі, а імунітет, що виробляє організм після одужання, є вкрай нетривким.  
15 Квітня, 2024 р., 15:58
12 квітня 2024 року, разом із головами громад області селищний голова Олександр ТКАЧ взяв участь у Конгресі місцевих та регіональних влад при Президентові України.
13 Квітня, 2024 р., 16:02
Сьогодні, 12 квітня, команда U-LEAD відвідала нашу громаду, поспілкувавшись з керівниками відділів виконавчого комітету Меджибізької селищної ради задля зміцнення та розвитку нових форм співпраці.
12 Квітня, 2024 р., 16:06
Наказом Головнокомандувача Збройних Сил України від 17 грудня 2023 року №3007 почесним нагрудним знаком «Золотий хрест» посмертно нагороджено Баранова Нікіту Олександровича, який загинув 30 жовтня 2023 року біля населеного пункту Тополя Куп’янського району Харківської області, внаслідок бойових дій.
11 Квітня, 2024 р., 15:21
У складні часи для нашої держави надзвичайно важливою є підтримка один одного. Попри всі виклики та складнощі війни, продовжуємо підтримувати ВПО.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь