Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

Новини

Дата: від до Скинути
29 Жовтня, 2021 р., 10:56
Запрошуємо взяти участь у семінарах, вебінарах, засіданнях клубів, майстер-класах,  які організовуються у центрах зайнятості/філіях області з 01 по 05 листопада, на яких Ви зможете: дізнатися про ситуацію, яка склалася на ринку праці, розширити свої уявлення про джерела вакансій та оволодіти методами збору інформації про вільні робочі місця, згенерувати ідею для власного бізнесу, навчитися впоратися зі стресом, дізнатися як уникнути трудового рабства, оволодіти навичками написання резюме, рекламування себе як професіонала, підготуватися до співбесіди з роботодавцем, враховуючи психологічні аспекти. Графік запланованих заходів у центрах зайнятості та філіях Хмельницького ОЦЗ з 01 по 05 листопада 2021 року.
29 Жовтня, 2021 р., 10:40
На території Хмельницької області з 00 годин 00 хвилин 30 жовтня буде встановлено “червоний” рівень епідемічної небезпеки. Таке рішення прийняте на позачерговому засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій сьогодні.
28 Жовтня, 2021 р., 17:56
Конкурсна комісія на заміщення вакантної посади керівника Комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги Меджибізької селищної ради» інформує:
27 Жовтня, 2021 р., 14:45
З 1 січня 2021 року  Законом України від 04.10.2019 р. № 190-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо запровадження єдиного рахунку для сплати податків і зборів, єдиного внеску» та  Законом України від 13.04.2020 р. № 559-IX «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо запровадження єдиного рахунку для сплати податків і зборів, єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування» визначено механізм функціонування єдиного рахунка для сплати грошових зобов’язань та/або податкового боргу з податків і зборів, передбачених ПКУ, ЄСВ та інших платежів, що визначені відповідним законодавством та контроль за справлянням яких покладено на ДПС.
26 Жовтня, 2021 р., 10:38
Вакцинація – це єдиний надійний захист від коронавірусної хвороби та її наслідків. Це швидко, просто та безпечно, а головне - краще, ніж дороговартісне лікування та реабілітація після наслідків перенесенного COVID-19. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь