Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

Новини

Дата: від до Скинути
02 Квітня, 2021 р., 19:21
По всій території України з нового 2021 року відбулось підвищення тарифів на комунальні послуги. Які суми побачать мешканці населених пунктів Меджибізької громади вже навесні у своїх платіжках, і чому змінюються тарифи?
02 Квітня, 2021 р., 12:42
З 1 квітня 2021 року в Україні розпочалася нерестова заборона на вилов водних біоресурсів. Термін заборони по Хмельницькій області обумовлено характеристикою водойми:
01 Квітня, 2021 р., 15:40
Громадськість все більше усвідомлює, що проблеми санітарної очистки  громади, в тому числі благоустрою території населених пунктів - наші спільні проблеми, і тільки об’єднавши зусилля та мобілізувавши увесь наявний ресурс ми можемо досягти відчутних результатів і ми їх досягаємо.
26 Березня, 2021 р., 19:31
Весна поступово вже вступає у свої права та, на жаль, поряд з весняною красою почали з’являтись купи сміття, що не тільки псують зовнішній вигляд навколишнього природного середовища,  але й негативно впливають на довкілля та  здоров’я людей.
24 Березня, 2021 р., 16:31
24 березня 2021 р. мешканці Меджибожа відзначили 77-му річницю визволення від німецько-фашистських загарбників. З метою вшанування героїчного подвигу і жертовності українського народу у Другій світовій війні відбулося покладання квітів до братської могили радянських воїнів (1944) та пам’ятного знаку на честь воїнів-односельців (1941-1945).
23 Березня, 2021 р., 13:38
Цього дня ми вклоняємося перед подвигом односельців, які мужньо боролися за свободу.  
19 Березня, 2021 р., 10:46
Одним із критеріїв відбору платників податків для проведення фактичних перевірок, які реалізовують підакцизну продукцію, є обсяг проведених операцій через РРО/ПРРО, зокрема, суб’єктів господарювання із середньомісячними виторгами, проведеними через реєстратори розрахункових операцій менше, ніж 7 тисяч гривень, - інформують у Головному управлінні ДПС у Хмельницькій області.
18 Березня, 2021 р., 10:20
17 березня на засіданні Уряду прийнято постанову «Деякі питання зарахування частини акцизного податку з виробленого в Україні та ввезеного на митну територію України пального до загального фонду відповідних бюджетів місцевого самоврядування» (проєкт), якою затверджено:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь