Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

Новини

Дата: від до Скинути
08 Лютого, 2021 р., 14:19
На сайті Державної служби зайнятості у рубриці «Громадянам» діє сучасний сервіс, з розширеним доступом до послуг служби зайнятості і персональної картки особи (безробітного), «Електронний кабінет шукача роботи». Це захищений, персоналізований та безпечний електронний сервіс, який надає безконтактні способи взаємодії клієнта та служби зайнятості з використанням сучасних інформаційно-комунікаційних технологій.
01 Лютого, 2021 р., 16:14
28 січня 2021 року о 09-00 годині,в адмінприміщенні с. Требухівці відбулася 7 чергова сесія Меджибізької селищної ради з таким порядком денним:
27 Січня, 2021 р., 17:00
Хмельницькою місцевою прокуратурою упродовж минулого року вживалися заходи, спрямовані на реальне усунення порушень законів, поновлення прав громадян та інтересів держави, розкриття кримінальних правопорушень, забезпечення відшкодування завданих збитків, додержання конституційних прав громадян у кримінальному провадженні, посилення протидії корупції.
26 Січня, 2021 р., 10:34
        27 січня у світі відзначається Міжнародний день пам’яті жертв Голокосту. Україна на державному рівні вшановує жертв трагедії з 2012 року. Генеральна асамблея ООН прийняла 1 листопада 2005 року Резолюцію № 60/7, у якій говориться, що «Голокост, який привів до знищення однієї третини євреїв і незліченної кількості представників інших національностей, буде завжди слугувати всім людям пересторогою про небезпеки, які приховують у собі ненависть, фанатизм, расизм та упередження…». Саме цей документ оголосив Днем пам’яті жертв Голокосту 27 січня.
25 Січня, 2021 р., 15:36
В цьому році - 12-13 червня Меджибіж святкуватиме 875-річчя з часу першої писемної згадки. Вперше містечко згадується в Іпатіївському літописі в 1146 р., де читаємо: “Ізяслав же (онук Володимира Мономаха), водивши Всеволодовича Святослава до хреста, дав йому Божський і Межибож'є...”.
22 Січня, 2021 р., 15:40
21.01.2020 Відбулося  засідання конкурсної комісії на заміщення вакантної посади головного лікаря Комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико – санітарної допомоги Меджибізької селищної ОТГ»
21 Січня, 2021 р., 21:41
Єдність, свобода і незалежність – споконвічна українська мрія. Основа державності, якої намагалися позбавити цю частину земель всі її так звані сусіди, прикриваючись «високими» інтересами, час від часу набувала цілком ясні обриси. Так сталося і на початку 1918 року. У цей січневий місяць у запалі революційних змін була створена Українська Народна Республіка, відома як УНР. Більш того на тих територіях, які входили до складу колись потужної Австро-Угорської імперії, була утворена ЗУНР – Західноукраїнська Народна Республіка. Вже до кінця року, в грудні 1918, у Фастові, з гарячим бажанням втілити українську мрію в реалії, лідерам цих двох держав вдалося підписати своєрідний поєднувальний договір. Цей договір увійшов в нашу сучасну історію як «Акт злуки» і 22-го січня 1919-го року він був публічно оприлюднений в Київській столиці на знаменитій Софійській площі. 22 січня 1990 року. Мільйони українців вишикувалися в справжню живий ланцюг, що розтягся від Києва до Львова. Вони відзначали День Соборності, День української єдності та свободи. 21 січня 1999-го року відповідно до Указу Президента України № 42/99 День Соборності був закріплений на законодавчому рівні суверенної держави. Потім, 30-го грудня 2011-го року, відповідно до Указу Президента України № 1209/2011 під назвою «Про відзначення в Україні деяких пам’ятних дат і професійних свят», День Свободи, який раніше відзначався 22-го листопада був об’єднаний з Днем Соборності і свято набуло свою нову назву – «День Соборності та Свободи України». Після подій 2013 й- 2014 років, революції Гідності і агресії Росії проти України, окупації Кримського півострова і декількох обласних центрів на сході України, відповідно до Указу Президента України № 871/2014 від 13 листопада 2014 року, святу повернули колишню назву. «Відзначати щорічно 22 січня – у день проголошення в 1919 році Акта злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки – День Соборності України. Внести до Указу Президента України від 30 грудня 2011 року № 1209 «Про відзначення в Україні деяких пам’ятних дат та професійних свят» зміну, виключивши абзац другий статті 1.» – йдеться в Указі. Єдність і свобода робить нас гідними нащадками наших батьків! Зберігаймо цей безцінний скарб! Миру усім нам, щастя і нехай береже Господь нашу країну – Україну!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь