Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

Новини

Дата: від до Скинути
22 Грудня, 2020 р., 08:52
Щиро вітаємо вас із професійним святом – Днем енергетика! Складно перебільшити значення енергетики в нашому житті, адже сьогодні неможливо уявити собі життя громадян або розвиток будь-якої галузі господарства без електричної енергії.
22 Грудня, 2020 р., 08:34
Упродовж січня–листопада поточного року управлінням виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Хмельницькій області прийнято на фінансування заяви-розрахунки на виплату допомог по тимчасовій втраті працездатності, у зв’язку із вагітністю та пологами, а також на поховання для 61049 працюючих подолян.
18 Грудня, 2020 р., 22:02
Сьогодні керуючий справами виконавчого комітету Меджибізької селищної ради спільно з представниками летичівського відділу поліції вітали пенсіонерів та ветеранів органів внутрішніх справ України, з нагоди дня вшанування пенсіонерів та ветеранів ОВС України та НПУ.
16 Грудня, 2020 р., 13:08
15 грудня 2020 року в смт. Меджибіж відмітила своє 90 - річчя - Лебедовська Ганна Степанівна. Привітала її з цим  керуюча справами виконавчого комфітету Меджибізької селищної ради Нігрей Т.І.
15 Грудня, 2020 р., 16:46
Паспорт громадянина України  є  документом,  що  посвідчує особу власника та  підтверджує  громадянство  України. На даний час паспорти громадянина України мають сучаснийвигляд та оформляються у формі ID-картки, але чинними залишаються також паспорти громадянина України попереднього зразка, які мають вигляд паспортної книжечки.
14 Грудня, 2020 р., 14:43
14 грудня 2020 року в Меджибізькій ОТГ було проведено семінар-нараду на тему «Нормативно-правове та інформаційне забезпечення організації діловодства та ведення архівної справи в установах, підприємствах та організаціях різної форми власності».
14 Грудня, 2020 р., 07:34
Відповідно до Указу Президента, починаючи з 2006 року, цього грудневого дня українці вшановують тих, хто ціною героїчних зусиль, а подекуди і власного життя, зумів зупинити ядерного монстра. Обрана вона була не випадково, адже саме цього дня,
08 Грудня, 2020 р., 16:04
8 грудня 2020 р. відбулось засідання координаційної ради з питань сім'ї, гендерної рівності, демографічного розвитку, запобігання насильству в сім'ї та протидії торгівлі людьм - «Підсумки проведення щорічної Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» в Летичівському районі».
08 Грудня, 2020 р., 12:21
Інформує староста сіл Митківці, Волосівці, Ярославка
06 Грудня, 2020 р., 18:34
Вітаємо територіальну громаду, депутатський корпус, членів виконавчого комітету, посадовців ради, громадські об’єднання з Днем місцевого самоврядування. У демократичному суспільстві саме органи місцевого самоврядування покликані створювати умови для реалізації суспільних та приватних інтересів, сприяти розв’язанню життєво важливих проблем не тільки місцевого, а й державного значення, налагоджувати зв’язки між громадянами та їх об’єднаннями , сприяти реальній участі людей в управлінських процессах. Усім причетним до цього свята, хочеться подякувати за важку, не завжди вдячну і зовні непомітну працю та побажати міцного здоров’я, благополуччя, миру, злагоди, добра. Нехай щира людська вдячність та повага будуть вашою нагородою за нелегку працю, а любов та підтримка ближніх зігрівають ваші серця серед щоденних турбот.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь