Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

Новини

Дата: від до Скинути
22 Листопада, 2017 р., 16:14
Згідно розпорядження Кабінету міністрів України від 12 липня 2017 року № 461-р виділено кошти з Державного фонду регіонального розвитку в сумі 1350,000 тис. грн. на реалізацію наступних проектів:
21 Листопада, 2017 р., 15:14
        21 листопада 2017 року о 12:00 год. біля пам’ятного знаку загиблим воїнам в зоні АТО відбувся мітинг до Дня Гідності та Свободи - це день, що об’єднав дві знакові події у новітній історії країни – Помаранчеву революцію 2004 року та Революцію Гідності 2013 року.  Революція Гідності кардинально змінила напрямок розвитку держави і суспільства, згуртувала свідомих, зрілих  громадян та справжніх патріотів України. Але шанс на зміни дістався нашій державі дуже дорогою ціною – ціною людських втрат. Вічною раною на серці кожного  українця буде пам’ять про Героїв Небесної сотні та Героїв антитерористичної операції, кожен з яких віддав за свої переконання найвищу ціну – власне життя.
20 Листопада, 2017 р., 14:31
Третя неділя листопада в Україні – День працівників сільського господарства. Отож сердечно вітаю всіх хліборобів нашого краю з професійним святом. Від усієї душі бажаю вам, трудівники села, міцного карпатського здоров’я, великого терпіння та невичерпного оптимізму, щоб, незважаючи на фінансову скруту, своєчасно і тільки добірним насінням поля засівали. Нехай ваші ниви родять щедро завжди і не переводять добро й усілякі життєві гаразди!
10 Листопада, 2017 р., 10:51
9 листопада 2017 року о 13:00 год. в Меджибізькому будинку культури відбувся концерт до Всеукраїнського дня працівників культури та аматорів народного мистецтва. Свято розпочалося з гімну працівникам культури у виконані музичного колективу «Меджибізькі перлини». З професійним святом працівників культури привітали голова Летичівської районної державної адміністрації Матлаєва Ірина Дмитрівна та голова Летичівської районної ради Крутоуз Микола Тодосович. Вони відзначили кращих працівників грамотами та побажали подальших творчих успіхів та трудових звершень. Також усіх присутніх привітали зі святом селищний голова Меджибізької об’єднаної територіальної громади Демків Михайло Анатолійович та начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури і туризму Остапова Ніна Петрівна. Вони також відзначили кращих працівників грамотами та подарунками. До вітального слова була запрошена начальник відділу освіти молоді спорту та культури Летичівської районної державної адміністрації Коржик Світлана Анатоліївна, яка вручила грамоти та побажала міцного здоров’я, добра, благополуччя, реалізації творчих проектів і невичерпної наснаги! Ще вітали гостей директор Меджибізького територіального центру соціального обслуговування населення Штаманетян Лалі Саргисівна та старости сіл. На концерті виступили дітки з танцями та піснями, та музичні колективи. Щиро вітаємо усіх вас: співаків і сценаристів, бібліотекарів, танцюристів, гумористів, музикантів, а також наших безвідмовних аматорів сцени. Усіх, хто щоденною клопіткою працею зберігає, збагачує українську національну культуру.
23 Жовтня, 2017 р., 10:52
23 жовтня 2017 року о 9:00 год. в приміщенні Меджибізької селищної ради відбувся виконком. На ньому були присутні усі члени виконкому. Розпочав виконком селищний голова Демків М.А. На ньому було розглянуто ряд важливих питань, а саме: 1. Про затвердження заходів до Дня пам’яті жертв голодомору та політичних репресій (Доповідач: Остапова Н.П.); 2. Про присвоєння почесного звання «Мати - героїня» (Доповідач: Демків М.А.); 3. Про присвоєння поштової адреси земельній ділянці для будівництва та обслуговування житлового будинку і господарських будівель (Доповідач: Нігрей Т.І.); 4. Про упорядкування поштової адреси житлового будинку (Доповідач: Нігрей Т.І.); 5. Про упорядкування поштової адреси житлового будинку (Доповідач: Нігрей Т.І.); 6. Про упорядкування поштової адреси житлового будинку (Доповідач: Нігрей Т.І.).
20 Жовтня, 2017 р., 11:46
19 жовтня 2017 року Меджибізька селищна рада взяла участь у прес – турі «Кращі практики місцевого самоврядування» Учасниками заходу були Хмельницька обласна рада спільно з Хмельницьким відокремленим підрозділом Установи «Центр розвитку місцевого самоврядування» та Летичівська ОТГ. Підведення підсумків відбулися у залі засідань ДІКЗ «Межибіж».
20 Жовтня, 2017 р., 11:31
Для покращення благоустрою нашої громади в парк, в смт. Меджибіж було закуплено декоративні рослини: ялини, туї, гортензії, ялівець, ірис. Посприяв цьому депутат Хмельницької обласної ради від політичної партії «За конкретні справи» Лозовий Вадим Миколайович.
17 Жовтня, 2017 р., 16:22
13 жовтня 2017 року о 12:00 год. в смт. Меджибіж по вул. Замковій відбувся мітинг з нагоди свята Дня захисника Вітчизни. Він розпочався з вшанування пам’яті загиблих воїнів в зоні АТО хвилиною мовчання та покладанням квітів до пам’ятного знаку. З вітальним словом виступив Меджибізький селищний голова Демків М.А. На виконання Указу Президента України від 17 лютого 2016 року №53/2016 нагороджуються Відзнакою Президента України «За участь в антитерористичній операції»: Бондаренко Сергій Володимирович; Варцаба Віталій Вікторович; Васильєв Олександр Олександрович; Кожухівський Микола Сергійович; Сухомлин Руслан Павлович; Терлига Олександр Павлович. Також за поданням голови громадської організації «Меджибізька спілка учасників АТО» та на виконання розпорядження селищного голови від 10 жовтня 2017 року за №180/2017 «Про нагородження Подякою Меджибізької селищної ради з нагоди Дня захисника Вітчизни», за сумлінне виконання обов’язків, проявлену чітку та неухильну громадянську позицію, за патріотизм та з нагоди Дня захисника Вітчизни нагороджуються: Бацевич Богдан Вікторович; Блонський Віталій Васильович; Костик Михайло Юрійович; Чорний Микола Іванович. З вітальним словом також виступив голова спілки учасників АТО Блонський В.В. Після завершення мітингу біля пам’ятного знаку загиблим воїнам в зоні АТО було висаджено алею з кущів калини старостами всіх 12 сіл нашої громади,так як калина це символ України.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь