Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

Новини

Дата: від до Скинути
08 Червня, 2017 р., 15:31
З 06.06.2017 по 09.06.2017 на базі Хмельницького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти проходили курси підвищення кваліфікації вчителів перших класів Хмельницької, Закарпатської, Тернопільської та Івано-Франківської областей за навчально-тематичним планом, затвердженим наказом Міністерства освіти і науки України від 18 травня 2017 року № 714 “Про завершення дослідно-експериментальної роботи за темою “Розробка та апробація науково-методичного забезпечення реалізації науково-методичного проекту “Інтелект України” в основній школі загальноосвітніх навчальних закладів”. 8 червня курсанти, на чолі з проректором ХОІППО Попиком Олександром Федоровичем, побували на екскурсії у Державному історико-культурному заповіднику “Межибіж”, де їх зустріли:селищний голова Демків М.А., директор ДІКЗ «Межибіж» Погорілець О.Г. та начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму Остапова Н.П.. Також для гостей виступили діти та вчителі Меджибізької та Требуховецької шкіл.  
01 Червня, 2017 р., 15:16
1 червня 2017 року в смт. Меджибіж відбулося свято дня захисту дітей. Організатором свята був Меджибізький територіальний центр соціального обслуговування населення на чолі з Штаманетян Л.С., які були артистами та ведучими. На святі були присутні діти Меджибізької громади. Дітей зі святом привітали: селищний голова Демків М.А.,який побажав мирного неба над головою, заступник селищного голови Карбовська Ю.Б., яка побажала щасливого дитинства та бути гідними громадянами України, та начальник територіального центру Штаманетян Л.С., яка все робила для того, щоб діти були щасливі. Енергійними, цікавими та розважальними були проведені конкурси для дітей, за які було вручено винагороду у вигляді подарунків. На святі діти поринули у казковий світ дитячих мрій та щасливого дитинства. Також виступали із цікавими танцювальними та співочими номерами дітки Меджибізької громади. Солодощі та морозиво по закінченню свята було роздано дітям за сприяння благодійного фонду родини Кольгофер, Меджибізької селищної ради та територіального центру. Дякуємо територіальному центру за чудове та захопливе свято для наших дітей. Також в Меджибізькій селищній раді було проведено день відкритих дверей з реєстрації актів цивільного стану та реєстрації громадян, де головним спеціалістом Гуцалюк Т.Г. було надано вичерпну відповідь зі всіх питань, що були задані дітьми.
01 Червня, 2017 р., 08:20
У перший літній день в Україні, як і у всьому світі, відзначають добре і радісне свято – день захисту дітей. Водночас це й свято тих, хто завжди поруч з дітьми, хто піклується про них і допомагає твердо стати на ноги. Від усього серця вітаю вас з теплим та прекрасним святом – міжнародним днем захисту дітей. Діти – наш найдорожчий скарб, наша радість і наше майбутнє. Дуже хочеться, щоб наші діти, діти в усьому світі, щохвилини, щодня були радісними та щасливими. Немає більшого щастя, аніж посмішки та сміх щасливих дітей. Вірю, що дорослі зроблять усе, щоб дитячі мрії стали дійсністю, адже саме для цього всі ми живемо та працюємо. Сьогодні й кожного наступного дня, прошу всіх дорослих, зігрівати теплом і любов’ю кожне дитяче серце, об’єднувати зусилля заради майбутнього, і тоді діти Меджибізької ОТГ виростуть достойними людьми й неодмінно стануть гордістю нашої громади та нашої держави. Зичу вам, дорогі хлопчики та дівчатка, міцного здоров’я, успіхів, щасливого дитинства, розуміння з боку батьків, сяючих посмішок, радісного та змістовного відпочинку під час літніх канікул! Селищний голова Демків Михайло Анатолійович.
30 Травня, 2017 р., 15:44
30 травня 2017 року у ДІКЗ “Межибіж” відбулася 26 сесія Меджибізької селищної ради. На сесію були запрошені: старости сіл Меджибізької селищної ради, начальники відділів виконавчого комітету селищної ради, директор КУ Центр ПМСД Гладищук О.В., директор ТЕР центру Штаманетян Л.С., начальник КП “Добробут” Стецьків С.М та депутати селищної ради.
26 Травня, 2017 р., 14:48
26 травня 2017 року в усіх школах Меджибізької територіальної громади відбувся останній дзвоник. Селищний голова Демків Михайло Анатолійович привітав дітей у Митковецькій ЗОШ,а заступник та начальники відділів вітали дітей у інших навчальних закладах. Дітям вручили грамоти та подяки і побажали міцного здоров’я, гарних канікул, доброго відпочинку, оздоровлення в літніх таборах, і з новими силами повернутися до навчального року. А старшокласникам обрати свій життєвий шлях, на відмінно здати ЗНО, також добре відпочити.
26 Травня, 2017 р., 12:19
Дорогі учні! Шановні вчителі та батьки!
19 Травня, 2017 р., 13:29
18 травня 2017 року голова Меджибізької селищної ради Демків М.А. взяв участь у роботі сесії Летичівської районної ради. Питання, що розглядалося депутатами стосувалось вкрай важливого напрямку розвитку КП «Добробут» Меджибізької селищної ради- це користування надрами, а саме-розробка та видобування піску у Головчинецькому піщаному кар’єрі.
19 Травня, 2017 р., 13:10
Меджибізька селищна рада вітає лікаря уролога Летичівської ЦРЛ Зьомко Віктора Вікторовича з призначенням на посаду головного лікаря Летичівської ЦРЛ. Зичимо успіху та здобутків на цій нелегкій ниві щоденної турботи за знедоленою медициною та віримо, що Ваша енергія і запал в змозі змінити це на краще.
18 Травня, 2017 р., 15:06
Всесвітній день вишиванки відзначають кожного третього четверга травня,люди організовують концерти, конкурси,але основною акцією є одягнути вишиту сорочку на роботу,навчання чи на вулицю. Ідея зародилася в 2006 році. День вишиванки підтримали також жителі Меджибізької ОТГ. Вишиванка це символ нескореності, підтримки, свободи та солідарності – це генетичний код українців.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь