Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

Новини

Дата: від до Скинути
27 Березня, 2017 р., 08:57
Меджибізька територіальна громада 24 березня 2017 року відзначила 73 річницю звільнення Меджибожа від німецько-фашистських загарбників.
09 Березня, 2017 р., 15:01
15 лютого в Летичеві, з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав, відбулись заходи, які розпочалися ходою до Меморіалу загиблих героїв за Незалежність України, меморіалу Слави загиблим воїнам у роки Другої світової війни та пам’ятника загиблим воїнам в Афганістані. До їх підніжжя воїни-інтернаціоналісти, родичі загиблих, керівництво Летичівської та Меджибізької громад поклали корзини з живими квітами та вінки.  Двадцять вісім років тому, 15 лютого 1989 року, закінчилася одна із трагічних воїн другої половини ХХ століття – війна в Афганістані.
09 Березня, 2017 р., 11:16
17 лютого відбулося засідання колегії відділу освіти, молоді, спорту, культури і туризму виконавчого комітету Меджибізької селищної ради під керівництвом начальника Остапової Н.П.
03 Лютого, 2017 р., 15:24
2 лютого 2017 року у Хмельницькому Національному Університеті відбулася панельна дискусія на тему “Аналіз передумов створення органічного та швейного кластерів на Хмельниччині”.
26 Січня, 2017 р., 08:40
 24 січня 2017 року, відбулося урочисте підписання Меморандумів про співпрацю між представниками 14 об’єднаних громад та компанією SKL International щодо створення в цих громадах центрів надання адміністративних послуг. У компанії SKL International зазначили, що в рамках меморандуму у цих 14 об’єднаних громадах до кінця року передбачається ремонт і обладнання Центрів адміністративних послуг, а також навчання відповідних фахівців та інформування населення про діяльність ЦНАПів. Загальний розмір фінансування складає 800 тисяч євро.
23 Січня, 2017 р., 10:57
12 січня о 18.00 у Меджибізькому будинку культури відбулася благодійна новірчна вистава «Пригоди у Меджибожі» за мотивами твору М. В. Гоголя «Вечори на хуторі біля Диканьки». Давали виставу актори-аматори: вчителі із школи, бібліотекарі, вчителі із музичної школи.  Дійство розпочалося із пісні «Старий рік минає». Продовженням були сценки вибрані із мюзиклу. Упродовж всієї вистави звучали колядки, щедрівки та народні пісні «Попурі», які виконував увесь колектив. 
22 Січня, 2017 р., 14:42
22 січня 1919 року було проголошено Акт Злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки. Цей день є державним святом усього українського народу незалежно від національності. Не лишилась в стороні у Меджибізька об'єднана територіальна громада. З нагоди свята у історико-культурному заповіднику “Старий Межибіж” відбулись урочистості нашої громади. 
03 Грудня, 2016 р., 09:35
26 листопада 2014 року, під час виконання бойового завдання, біля блок-поста поблизу міста Райгородка Луганської області внаслідок обстрілу вантажного автомобіля, в якому їхали бійці, загинув старший солдат, наш земляк Крижак Віталій Миколайович.
28 Листопада, 2016 р., 12:00
23 листопада 2016 року на базі Меджибізької ЗОШ I-III ст. з нагоди вісімдесят першої річниці з Дня народження Сабодана Віктора Маркіяновича, за сприяння дирекції школи, митрофорного протоієрея Віталія, благодійної організації «Фонд родини Кольгофер» та громадськості Меджибожа вшановано пам'ять цієї великої духовної людини мармуровою меморіальною дошкою, на згадку майбутнім поколінням та, як знак шани до земляка.
25 Листопада, 2016 р., 17:28
У п’ятницю, 25 листопада, 2016 року відбулася шістнадцята чергова сесія Меджибізької селищної ради у конференц-залі історико – культурного заповідника «Межибіж».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь