Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

Новини

Дата: від до Скинути
24 Жовтня, 2016 р., 11:31
14 жовтня 2016 року у Шрубкові відсвяткували День села! У цей день переплелись чотири свята: Покро?ва Пресвято?ї Богоро?диці – християнське і народне свято, День українського козацтва, День захисника України, і для шрубківчан – День села Шрубків.
20 Жовтня, 2016 р., 15:02
У середу, 19 жовтня, відбулася презентація напрацьованих групою із розробки стратегії розвитку Меджибізької ОТГ 6 напрямків які у 2017 році планує реалізовувати Меджибізька селищна рада. Зустріч із громадою проходила у конференц-залі історико – культурного заповідника «Межибіж»
20 Жовтня, 2016 р., 14:46
У вівторок, 18 жовтня, у конференц-залі готельно-ресторанного комплексу «Меджибізький замок». Спільно з польськими партнерами Алісією Стаховяк та Гжегошем Джярскі. відбулось 5-те останнє засідання робочої групи Меджибізької селищної ради із розробки стратегії розвитку ОТГ. На ньому були остаточно сформовані та затверджені 6 основних напрямків яким буде наватись перевага у роботі протягом 2017 року.
12 Жовтня, 2016 р., 14:11
9 жовтня, вперше, жителі села Требухівці відзначали престольний праздник апостола Іоана Богослова. Щастя і радості не було меж!
12 Жовтня, 2016 р., 11:49
Восьмого жовтня, у селі Митківці відбувся святковий концерт з нагоди Дня рідного села. Мешканці відзначали престольний праздник апостола Іоана Богослова. Концертну програму прикрасили милозвучними українськими піснями аматорський фольклорно-етнографічний колектив із села Западинці «Веселка» та із села Митківці - «Митківчанка», солісти Роман Мозолюк, Валерій Гаврилюк , Інна Яковишена, читці та автори віршів.
10 Жовтня, 2016 р., 08:38
У середу, 5 жовтня, 2016 року відбулася тринадцята позачергова сесія Меджибізької селищної ради у конференц-залі історико – культурного заповідника «Межибіж» , на якій було вирішено ряд важливих питань.
31 Серпня, 2016 р., 15:30
На початку літа фахівці КУ «Меджибізький територіальний центр соціального обслуговування» провели гарне свято з нагоди Міжнародного Дня захисту дітей.
08 Серпня, 2016 р., 16:10
З метою попередження вживання неповнолітніми алкогольних  та тютюнових виробів 6-7 серпня 2016 року КУ «Меджибізький ТЦСО» спільно з  Летичівським ВП ГУНП в Хмельницькій області було проведено превентивні рейди на території Меджибізької об’єднаної територіальної громади. Учасниками такого заходу, який, до речі, відбувся вперше, стали: представники тер центру: Л.Штаманетян, М.Фещенко, Н.Мульська, І.Навроцька та Летичівського відділення поліції: Я.Гурський  та А.Грищук. 
01 Липня, 2016 р., 15:06
870-ту річницю першої письмової згадки про Меджибіж 26 червня 2016 р. відзначили у найдавнішому подільському містечку, яке згадується в історичних хроніках на 110 років раніше за Львів і на 228 років раніше за Кам’янець-Подільський. Урочистості, організовані Меджибізькою об’єднаною територіального громадою та Державним історико-культурним заповідником “Межибіж”, відбулися на території стародавньої фортеці, якою славиться “місто межи Богами”.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь