Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

Новини

Дата: від до Скинути
25 Листопада, 2016 р., 17:28
У п’ятницю, 25 листопада, 2016 року відбулася шістнадцята чергова сесія Меджибізької селищної ради у конференц-залі історико – культурного заповідника «Межибіж».
25 Листопада, 2016 р., 09:44
Ще Аристотель колись сказав: «Музика здатна впливати на етичний бік душі, і якщо вже музика володіє такими якостями, то, очевидно, вона має бути включена у число предметів виховання молоді». Важко не погодитися з цими словами. Формування художньо-естетичного сприйняття світу, пропаганда музичної творчості - ось основи, якими повинна керуватися кожна музична школа.
23 Листопада, 2016 р., 15:28
26 листопада 2016 року у Музеї жертв Голодомору, який знаходиться у державному історико-культурному заповіднику «Межибіж», відбувся захід, присвячений Пам’яті жертв голодомору в Україні.
11 Листопада, 2016 р., 16:42
Урочистості з нагоди Дня працівників культури та аматорів народного мистецтва відбулися у Меджибізькій об’єднаній територіальній громаді! Враховуючи вагомий внесок працівників культури та майстрів народного мистецтва у відродження української національної культури, розвиток народної творчості, активну культурно-просвітницьку діяльність та підтримуючи ініціативу громадськості, щорічно листопаді відзначають Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва.
10 Листопада, 2016 р., 16:52
День села у Головчинцях! П’ятого листопада 2016 року у селі Головчинці відбувся святковий концерт з нагоди Дня рідного села. Мешканці відзначали престольний праздник чудотворної Казанської ікони Божої Матері.
10 Листопада, 2016 р., 14:55
У вівторок 8 листопада 2016 року у Ставниці відсвяткували День села! Цей чудовий день об’єднав людей різного віку, від малого до великого, щоб не лише взяти участь у святкуваннях, але й поспілкуватися один з одним. Вкотре підтвердилася істина, що кожна людина — це не відірваний від дерева листок, а продовження певного роду, дитя краю, який має свою культуру та історію.
03 Листопада, 2016 р., 09:08
18 жовтня 2016 року, Меджибізька об’єднана територіальна громада приймала Всеукраїнський семінар директорів позашкільних навчальних закладів. Тема семінару «Приорітети розвитку позашкільної освіти в громаді в рік державності в Україні». На кордоні Летичівського району гостей зустріли заступник Меджибізького селищного голови Остапова Н.П., та начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури і туризму Меджибізької селищної ради Король О.М. 
01 Листопада, 2016 р., 13:52
У Тернополі відбулась міжрегіональна конференція з децентралізації! 28-29 жовтня Проект ЄС ПРООН МРГ провів міжрегіональну Конференцію «Спроможні громади – основи розвитку регіонів: завдання і можливості в контексті децентралізації».
31 Жовтня, 2016 р., 11:15
23 жовтня державний історико-культурний заповідник «Межибіж» зустрів майже 200 учасників волонтерського агітаційного Потягу Єднання «Труханівська Січ». Головна мета акції – сприяння консолідації Заходу та Сходу, виховання патріотичного духу та популяризація національної культури, розвінчування міфів російської пропаганди, активізації міжрегіонального співробітництва, зокрема з реалізації культурних, освітніх та інформаційних проектів, спрямованих на налагодження діалогу та зміцнення взаєморозуміння жителів різних регіонів держави у справі розбудови України.
24 Жовтня, 2016 р., 11:31
14 жовтня 2016 року у Шрубкові відсвяткували День села! У цей день переплелись чотири свята: Покро?ва Пресвято?ї Богоро?диці – християнське і народне свято, День українського козацтва, День захисника України, і для шрубківчан – День села Шрубків.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь