Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

Новини

Дата: від до Скинути
05 Травня, 2023 р., 08:20
Учнівське самоврядування Голосківського ліцею активно попрацювали разом з педагогом-організатором Наталією БУЧИНСЬКОЮ над оформленням патріотичного освітнього середовища свого закладу.
05 Травня, 2023 р., 08:16
Мудрість нічим не виміряти, досвід життєвий не осягнути.
04 Травня, 2023 р., 08:26
Молодіжна рада Меджибізької селищної ради запустила акцію «Допоможи сім‘ї військового».
01 Травня, 2023 р., 14:25
Відтепер усю достовірну та оперативну інформацію про вакцинацію в Україні медичні фахівці та пересічні громадяни зможуть знайти на одному ресурсі - https://vaccine.org.ua
01 Травня, 2023 р., 09:42
Питання стану доріг Меджибізької ТГ найбільше турбує та обговорюється серед мешканців громади.
01 Травня, 2023 р., 09:26
Добрі справи не залишаються непоміченими – вони як маяки світять для тих, хто чекає допомоги. А ми повинні робити все, щоб допомогти тим, хто цього потребує.
26 Квітня, 2023 р., 13:09
26 квітня 1986 року сталася найстрашніша за всю історію людства катастрофа – аварія на Чорнобильській АЕС. Ця трагедія є болючою історією для всього світу і залишається важкою спадщиною майбутнім поколінням.
26 Квітня, 2023 р., 11:05
За інформацією КП «Добробут» - у зв’язку з ремонтно-відновдювальними роботи, в селі можуть бути перебої з водопостачання. Рекомендуємо забезпечити себе необхідним запасом води. Водопостачання буде відновлено одразу ж після завершення робіт. Приносимо вибачення за тимчасові незручності та дякуємо за порозуміння.
26 Квітня, 2023 р., 08:28
Громадська організація «Центр досліджень та консультацій» (далі ГО «ЦДК») висловлює свою повагу та просить поширити інформацію серед ВПО, які є у Вашій громаді, щодо проходження навчання із подальшим працевлаштуванням. ГО «ЦДК» в рамках проєкту «Школа аналітики» проводить набір ВПО з високим рівнем знань з математики на тренінгову програму «Цифрові технології в освітньому процесі» в рамках соціального проєкту ГО «ЦДК» за підтримки ІСАР Єднання у межах Ініціативи секторальної підтримки громадянського суспільства, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку.
25 Квітня, 2023 р., 09:10
15 квітня 2023 року набрали чинності зміни до Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» (далі – Закон). Відповідно до нововведень виплата до 5 травня змінюється на виплату до Дня Незалежності - https://bit.ly/3N3Zd0b 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь