Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

Новини

Дата: від до Скинути
20 Грудня, 2022 р., 15:22
https://rada.info/upload/users_files/04404556/4282872b9ef3a1ee80d68e81713cb2bd.pdf
19 Грудня, 2022 р., 17:01
     Війна зруйнувала звичне життя мільйонів українців. Після 24 лютого людям довелося тікати з рідних міст до більш безпечних регіонів. Переміщення в межах України має багато викликів: пошук нової роботи, оселі, друзів, а для родин із дітьми постав ще більший ряд різноманітних проблем.      Але сьогодні ніхто не може лишитися осторонь і ми повинні підтримувати та допомогати людям, які залишилися без даху над головою, в наслідок російської агресії.         19 грудня, до Дня святого Миколая, Меджибізька селищна рада в співпраці з Летичівською окружною прокуратурою, офіцером громади  та інспектором сектору ювенальної превенції сектору взаємодії з громадами відділу превенції ХРУП ГУНП в Хмельницькій області відвідали дитячий будинок сімейного типу (ДБСТ), що розміщений в с.Ярославка та багатодітну родину з числа ВПО, з подарунками, які так були їм необхідні.  Для ДБСТ Летичівською прокуратурою було надано газову плиту, для багатодітної родини – електропіч. Меджибізька селищна рада забезпечила усіх членів родин побутовою хімією та солодкими подарунками. Представники поліції також порадували діток різноманітними солодощами, подарувавши їм маленьку частинку свята.                   
19 Грудня, 2022 р., 11:51
    16 грудня Служба в справах дітей Меджибізької селищної ради в співпраці з Благодійним фондом «Карітас Хмельницький УГКЦ»  влаштували казкове свято для дітей Лисогірської гімназії, на яке були також запрошені діти з числа ВПО дошкільного віку с. Лисогірка.  Після чого дітям провели пізнавальну екскурсію в ДІКЗ «Межибіж».
19 Грудня, 2022 р., 09:41
       16 грудня відбулася чергова нарада з директорами закладів освіти під керівництвом Катерини ГЛЯДЧЕНКО, начальника відділу освіти, молоді, спорту, культури і туризму виконавчого комітету Меджибізької селищної ради.           Зустріч відбулася в адмінприміщені села Требухівці, участь в якій взяв заступник селищного голови Сергій ЛУК’ЯНЧУК.
16 Грудня, 2022 р., 11:03
        Ми живемо у надскадний час, час коли кожна хвилина є важливою, тому ми повинні докладати усіх зусиль, щоб цей надскладний час став для нас та для наших захисників перемогою.
15 Грудня, 2022 р., 17:01
    Наближається День Святого Миколая. В повітрі вже починає витати очікування новорічного дива. А для дітей це одне з найулюбленіших свят у році. Кожен чекає подарунок під подушкою, інколи в такі дива вірять і самі дорослі.
14 Грудня, 2022 р., 10:12
     Пам’ятаємо тих, хто ціною надлюдських зусиль, власного здоров’я, а часом, і життя, захищав від невидимого ворога не тільки Україну, а й усе людство.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь