Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

Новини

Дата: від до Скинути
29 Листопада, 2022 р., 16:03
29 листопада  2022 року в адмінприміщенні селищної ради, відбулась тридцять четверта позачергова сесія, яка  почалась з вшанування пам`яті загиблих воїнів, які віддали життя за свободу нашої держави.
26 Листопада, 2022 р., 20:00
   26 листопада поминальним молебнем, який відслужили в музеї пам’яті жертв Голодомору 1932-1933 років на Хмельниччині, напередодні 90-х роковин Голодомору 1932-1933 років в Україні, вшановано найжахливішу трагедію XX століття у Державному історико-культурному заповіднику «Межибіж».    Найстрашнішою гуманітарною катастрофою України XX століття став штучно створений сталінським режимом Голодомор 1932–1933 років, про який почали говорити публічно лише після проголошення Україною незалежності. У нинішній війні Росія переслідує ту саму мету, що й під час Голодомору 1932–1933 років – геноцид Українського народу. Вона використовує схожі інструменти підкорення та інформаційні технології.    У музеї учні Требуховецької школи підготували виступ, в якому згадували трагічні події історії України, щоб закликати всіх українців не бути байдужими до минулого, а завжди пам’ятати про своїх попередників. Неможливо було без сліз спостерігати й слухати з уст дітей слова, які пробирались до душі.
25 Листопада, 2022 р., 13:06
   Сьогодні,  селищний голова Олександр ТКАЧ, староста Требуховецького старостинського округу  Тетяна КАТРУК, діловод с. Требухівці Роза ОЛАГ та небайдужі громадяни  вшанували пам'ять Віталія КРИЖАКА (12 травня 1988 р- 26 листопада 2014р),  загинув під час виконання бойового завдання, біля блок-поста поблизу міста Райгородка Луганської області внаслідок обстрілу вантажного автомобіля, в якому їхали бійці, загинув старший солдат, наш земляк.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь