Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

Новини

Дата: від до Скинути
03 Листопада, 2022 р., 09:18
   Начальник Хмельницької обласної військової адміністрації Сергій ГАМАЛІЙ та начальник Хмельницького обласного територіального центру комплектування і соціальної підтримки Володимир ВОЗНИЙ вчергове змінили спільний наказ щодо заборони продажу алкоголю (див. наказ нижче)
03 Листопада, 2022 р., 08:19
   День ракетних військ та артилерії — державне свято України, що відзначається щорічно 3 листопада на честь українських ракетних військ та артилерії. Свято встановлено Указом Президента України від 31 жовтня 1997 року. Сьогодні Збройні Сили України неможливо уявити без використання професійної артилерії та ракетних військ. Військові влучно назвали артилеристів і їх рід військ «богами війни».
28 Жовтня, 2022 р., 15:27
   Чи має право контролюючий орган здійснити податкову перевірку джерела отримання декларантом коштів, за рахунок яких були придбані задекларовані в одноразовій (спеціальній) добровільній декларації активи
28 Жовтня, 2022 р., 10:56
   Боротьба за незалежність України продовжується і сьогодні. На жаль, триває восьмий місяць повномасштабної війни… Важко… Страшно… Нестерпно боляче від втрат наші захисники відчувають на собі справжню війну, виборюють свободу та захищають українські кордони від ворога, але ми маємо триматися, бути сильними і маємо продовжувати жити, працювати і дякувати за кожен світанок! Віримо та знаємо, що все буде гаразд. Адже ми на боці добра!
27 Жовтня, 2022 р., 10:02
   У житті кожної людини буває багато свят, родинних, релігійних та загальнодержавних, але є свята, які займають окреме місце в наших серцях. 27 жовтня, в день пам’яті преподобної Параскеви Сербської, котра прославлена Церквою згідно її молитовного подвигу, жителі села Ярославка відзначають День села!
22 Жовтня, 2022 р., 17:27
    Привітати ювілярку з поважною датою завітали: селищний голова Олександр ТКАЧ, керуюча справами Тетяна НІГРЕЙ, секретар Валентина БАЦЕВИЧ та голова ветеранської ради Меджибожа Володимир МИКИТЮК, а також, подарували іменинниці квіти та подарунки. Надія Костянтинівна раділа гостям, подякувала за увагу до неї та теплі слова привітань.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь