Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

Новини

Дата: від до Скинути
19 Травня, 2022 р., 13:42
З метою збереження персональних даних громадян України 24.02.2022 року ДМС України було прийнято рішення про відключення усіх інформаційних систем Державної міграційної служби України та водночас повністю призупинено роботу усіх територіальних органів та підрозділів ДМС.
19 Травня, 2022 р., 09:22
Дорогі мешканці Меджибізької територіальної громади!
18 Травня, 2022 р., 22:55
Прострочена понад 3 місяці заборгованість за житлово-комунальні послуги, зокрема і використаний газ, на суму більше ніж 680 грн може стати причиною втрати субсидії.
18 Травня, 2022 р., 22:52
Дорожньо-транспортна пригода сталася 19 березня 2022 року. Того дня, близько 08 год. 30 хв., водій спеціалізованого вантажного сідлового тягача у складі спеціалізованого напівпричепа, рухаючись по автодорозі М-30 у                  с. Голосків Хмельницького району, Хмельницької області, зі сторони                         смт Летичів у напрямку м Хмельницький, здійснив наїзд на 17 – річну пішохода, яка переходила дорогу по нерегульованому пішохідному переходу. Внаслідок ДТП неповнолітня потерпіла отримала тілесні ушкодження, які в своїй сукупності відносяться до ТЯЖКИХ тілесних ушкоджень, як небезпечних для життя в момент заподіяння, та каретою швидкої медичної допомоги була доставлена до Хмельницької обласної лікарні. Наразі життю дівчини нічого не загрожує.
18 Травня, 2022 р., 22:44
Всім військовозобов’язаним, проживаючим та зареєстрованим на території населених пунктів смт Меджибіж, с. Требухівці, с. Ставниця та с. Шрубків, прохання з’явитися о 9-00 годині 20 травня 2022 року біля Меджибізького ліцею смт Меджибіж для уточнення облікових даних.
18 Травня, 2022 р., 21:56
Кабінет Міністрів України ухвалив постанову "Деякі питання оренди державного та комунального майна у період дії воєнного стану" зі спрощеним порядком оренди. Прийнятий порядок також надає орендарям знижки до 100% та пільгові умови.
18 Травня, 2022 р., 21:50
Одним із найбільш вагомих механізмів стимулювання роботодавців щодо легального працевлаштування безробітних на нові робочі місця, є компенсація роботодавцям витрат у розмірі єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь