Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

Новини

Дата: від до Скинути
06 Червня, 2022 р., 14:12
   Літо – це період не тільки відпочинку , але й сезон підвищеної захворюваності на кишкові інфекції.  Гострі кишкові інфекції є найбільш поширеними інфекційними хворобами, що можуть призвести до серйозних ускладнень, особливо в дітей.    Зазвичай, ГКІ виникають внаслідок дій бактерій або вірусів, які потрапляють в організм із зараженою їжею, водою, через брудні руки, предмети довкілля, з якими тісно контактує людина.    Найчастіше збудники містяться в сирих продуктах тваринного походження (м’ясо, яйця, молоко, риба), немитих фруктах та овочах.
05 Червня, 2022 р., 10:15
       Щороку 5 червня світова громадськість відзначає Всесвітній день навколишнього середовища. Головна мета свята — стимулювати активну діяльність світового співтовариства, спрямовану на збереження балансу в природі та навколишньому середовищі.
04 Червня, 2022 р., 16:13
   Волонтери "Захисту" передали одяг для внутрішньо переміщених осіб, які тимчасово перебувають в Меджибізькій громаді.Також для потреб переселенців передали ліки, засоби гігієни та продукти харчування.
04 Червня, 2022 р., 08:09
      19 серпня 1982 на своїй надзвичайній спеціальній сесії з питання про Палестину Генеральна Асамблея, «будучи приголомшеною величезною кількістю безневинних палестинських і ліванських дітей - жертв актів агресії Ізраїлю», постановила відзначати 4 червня кожного року як Міжнародний день безневинних дітей - жертв агресії.
03 Червня, 2022 р., 22:59
        Ринок сільськогосподарської продукції «Шувар», оминаючи спекулятивну складову у формі перекупників, створює найкращі умови для збуту сільгосппродукції кінцевому споживачу, а також надає інші послуги, виходячи з індивідуальних потреб та можливостей кожного сільгоспвиробника у тому числі допомогу у придбанні паливно-мастильних матеріалів для доставки продукції на ринок «Шувар».
03 Червня, 2022 р., 21:45
    03 червня 2022 р. у приміщенні Меджибізької публічної бібліотеки відбулося нагородження переможців конкурсу малюнків та відеороликів на тему: "Права дитини та їхні мрії". Автори найкращих робіт були визначені за кількістю вподобань учасників, голосування у трьох вікових категоріях: віком до 8 років, від 9 до 13 років та від 14 до 18 років.
03 Червня, 2022 р., 13:51
      За цей час війська РФ захопили Херсон та Маріуполь, окупували частину Київщини, Чернігівщини і Сумщини, які Україні вдалось звільнити. Зараз найважчі бої тривають на Донбасі — щодня, за словами президента Зеленського, на фронті гинуть від 60 до 100 українських військових. Як змінювалась мапа бойових дій за 100 днів вторгнення — у відео.
03 Червня, 2022 р., 11:15
   Хмельницький політехнічний фаховий коледж Національного університету “Львівська політехніка» - один з кращих коледжів України, запрошує випускників 9-х, 11-х класів а також їхніх батьків на День відкритих дверей 04 червня 2022 року о 12 годині.
02 Червня, 2022 р., 10:42
   Діти – наш найдорожчий скарб, наша радість і наше майбутнє. Дуже хочеться, щоб вони щохвилини були радісними та щасливими. Немає більшого щастя, аніж їх посмішки.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь