Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

Новини

Дата: від до Скинути
21 Січня, 2022 р., 15:31
Летичівською окружною прокуратурою підтримується публічне обвинувачення у кримінальному провадженні за фактом незаконного посіву та вирощування конопель. Так, відповідно до висунутого обвинувачення, житель села Митківці в порушення вимог законодавства, що встановлює обмеження обігу наркотичних засобів, на присадибній земельній ділянці свого господарства не маючи спеціального дозволу, посіяв насіння рослин конопель, внаслідок чого незаконно виростив більше 2 500 рослин.
21 Січня, 2022 р., 15:01
За процесуального керівництва   Летичівської окружної прокуратури до суду спрямовано обвинувальний акт відносно 42-річного жителя села Ярославка, який обвинувачується у крадіжці з будинку односельчанина побутової техніки та кухонного приладдя.
20 Січня, 2022 р., 15:44
20 січня вранці та вдень у західних областях пориви вітру 15-20 м/с; вдень у Карпатах та на Закарпатті значний сніг, хуртовини.
20 Січня, 2022 р., 15:41
Урядовий контактний центр презентував сайт «Гаряча лінія» з протидії торгівлі людьми, запобігання та протидії домашньому насильству, насильству за ознакою статі та насильству стосовно дітей (сайт 1547). Головна мета якого – підвищення обізнаності українців у питаннях протидії домашньому насильству та отримання необхідної інформації щодо реагування на такі випадки.
19 Січня, 2022 р., 15:41
19 січня відбулося засідання виконавчого комітету Меджибізької селищної ради, яке провів селищний голова Олександр ТКАЧ за участю 18 членів виконкому. Під час роботи було розглянуто 13 питань.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь