Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

Новини

Дата: від до Скинути
26 Листопада, 2021 р., 11:59
У жовтні – листопаді 2021 року в рамках профорієнтаційного проекту для молоді «Успішна молодь - успішна громада!» Хмельницькою обласною службою зайнятості проводився заочний конкурс комп'ютерних презентацій  «Фарватер PROFI» серед  учнів 9-10 класів закладів загальної середньої освіти та здобувачів освіти закладів професійно-технічної освіти Хмельницької області. Конкурс було організовано за сприяння  Департаменту освіти і науки Хмельницької ОДА.         
24 Листопада, 2021 р., 15:07
Прийшов час, коли на зміну теплим погожим осіннім дня йдуть прохолодні та похмурі дні, в які хочеться зігрітися та обсохнути. Та, перш за все, потрібно пам’ятати про небезпеку, яка може супроводжувати нас під час опалювального сезону.
24 Листопада, 2021 р., 14:59
В Головному управлінні ДПС у Хмельницькій області інформують, що платник єдиного податку за допомогою режиму «Заяви, запити для отримання інформації» приватної частини Електронного кабінету має можливість створити, підписати та надіслати до відповідного органу ДПС «Запит про отримання витягу з реєстру платників єдиного податку».
24 Листопада, 2021 р., 14:51
На виконання листа Міністерства цифрової трансформації України № 1/06-6-12121 від 29.10.2021 про цифрову грамотність та для впровадження одного з пріоритетних завдань Уряду України, а саме: навчити 6 млн українців цифрової грамотності за 3 роки та про необхідність виконання Указу Президента України № 447/2021 «Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 14 травня 2021 року «Про Стратегію кібербезпеки України» від 26 серпня 2021 р. просимо долучитися до масштабної інформаційної кампанії «Місяць цифрової грамотності», який триватиме з 1 по 30 листопада 2021 року і в рамках нього провести такі активності:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь