Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

Новини

Дата: від до Скинути
28 Жовтня, 2020 р., 08:33
Щорічно 28 жовтня відзначається День визволення України від німецько – фашистських загарбників. В цьому році ми святкуємо 75 річницю.
22 Жовтня, 2020 р., 12:59
За результатами проведених фахівцями Управління Західного офісу Держаудитслужби в Хмельницькій області ревізій впродовж січня-серпня 2020 року виявлено втрат матеріальних та фінансових ресурсів на загальну суму понад 45 млн гривень.
21 Жовтня, 2020 р., 17:31
В Україні запрацював Гід з державних послуг — інформаційний онлайн-портал про всі сервіси, що надаються органами виконавчої влади та місцевого самоврядування.
30 Вересня, 2020 р., 16:41
6–9 жовтня 2020 року відбудеться Конгрес транскордонного співробітництва (раніше відомий як Конгрес Ініціатив Східної Європи). Захід проходитиме у онлайн форматі з синхронним перекладом на три мови: польську, англійську та російську. Учасники: органи місцевого самоврядування, європейські та міжнародні установи, науковці та освітяни, працівники культурних установ, неурядових організацій та експерти, що займаються питаннями Східної Європи та співробітництва з питань розвитку. Конгрес – це платформа для обміну ідеями, створення інструментів співпраці та встановлення спільного представництва на європейському форумі. Цього року захід буде присвячений викликам, які постали перед місцевими громадами Європи внаслідок пандемії COVID-19. Асоціація міст України виступає офіційним партнером заходу. Провідна тема Конгресу – «Самоврядування завтрашнього дня. Між відкритістю та відповідальністю». Програма Конгресу включатиме:
26 Вересня, 2020 р., 15:47
Професія вихователя і всіх працівників дошкільних установ вимагає від більшості глибокої самовіддачі, величезного терпіння і нескінченної любові до своєї справи. Виховання наших дітей на початку їхнього життєвого шляху - не просте завдання, але від його успішного вирішення залежить майже все наше майбутнє. Дитячий садок для малюків не дарма вважають першою школою життя. Той фундамент, який закладається в нас з самого дитинства, служить нам опорою і основою в подальшому житті. І як би нам не здалося дивним, але працівники дитячих садків та інших дошкільних закладів, спільно з батьками та близькими наших дітей, стоять на своєрідній фронтовій передовій нашого спільного, самого найближчого майбутнього.
21 Вересня, 2020 р., 08:59
Програма розвитку ООН в Україні планує запустити офлайн та онлайн навчальні програми для депутаток місцевих рад після виборів у жовтні 2020 року. Для того, щоб навчальні програми були цікавими та корисними проводиться збір пропозицій щодо наповнення. Кожен бажаючий може стати співрозробником програми, долучившись до опитування щодо навчальних потреб жінок-депутаток.
18 Вересня, 2020 р., 10:24
В умовах поширення коронавірусної хвороби медичні працівники першими приймають на себе удар епідемії COVID-19 та піддають своє здоров’я величезному ризику.
18 Вересня, 2020 р., 10:21
З метою врегулювання на законодавчому рівні питання відновлення фінансування витрат на медичну та соціальну допомогу потерпілим від нещасних випадків на виробництві або професійних захворювань та застрахованим особам, передбачену Законом України «Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування» від 23.09.1999 № 1105-XIV, але припинену на період дії карантину Законом України «Про внесення змін до Закону України «Про Державний бюджет України на 2020 рік» від 13.04.2020 № 553-IX, виконавча дирекція Фонду соціального страхування України звернулась до Комітету Верховної Ради України з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів і Міністерства соціальної політики України, як органу державного нагляду у сфері соціального страхування, щодо усунення встановлених обмежень.
17 Вересня, 2020 р., 15:22
17 вересня Верховна Рада України ухвалила проєкт Закону України «Про внесення змін до Бюджетного кодексу України щодо приведення у відповідність положень бюджетного законодавства у зв’язку із завершенням адміністративно-територіальної реформи» №3614 від 09.06.2020 у другому читанні та в цілому як закон.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь