Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

Новини

Дата: від до Скинути
28 Лютого, 2024 р., 16:38
На Хмельниччині аферисти вимагають гроші від імені податківців
28 Лютого, 2024 р., 15:37
28 лютого головний спеціаліст сектору соціального захисту населення Альона ГРАБАР, яка безпосередньо веде напрям роботи з ветеранами нашої громади, разом з представниками відділу підтримки ветеранів війни та членів їх сімей Хмельницької РВА відвідали наших захисників, які перебувають на лікуванні в одному з медичних закладів, передавши особисто солодощі та засоби гігієни.
28 Лютого, 2024 р., 15:35
Актуалізація даних є важливою процедурою, адже від неї залежить правильність нарахувань в платіжках, швидкий доступ до онлайн сервісів нашої компанії, коректне інформування, вчасна передача показань та надання актуальної інформації за особовим рахунком.  
27 Лютого, 2024 р., 17:00
Харчування є одним з найважливіших факторів, що визначає здоров’я дітей, сприяє профілактиці захворювань, підвищенню працездатності та успішності, фізичному і розумовому розвитку, створює умови для адаптації підростаючого покоління до навколишнього середовища. Правильно організоване харчування забезпечує організм всіма необхідними йому харчовими речовинами (білками, жирами, вуглеводами, вітамінами і мінеральними солями). Основним принципом харчування дошкільнят є максимальна різноманітність харчових раціонів, яке досягається шляхом використання достатнього асортименту продуктів і різних способів обробки.
27 Лютого, 2024 р., 15:47
27 лютого в Ставницькій філії І-ІІ ступенів Меджибізького ліцею відбулося урочисте відкриття першого класу безпеки у громаді. 
26 Лютого, 2024 р., 11:48
На виконання Закону України № 2354-VIII «Про стратегічну екологічну оцінку», з метою одержання та врахування пропозицій і зауважень громадськості, Меджибізька селищна рада Хмельницького району Хмельницької області оприлюднює Заяву про визначення обсягу СЕО проекту містобудівної документації.
23 Лютого, 2024 р., 16:19
Обрали для цього простий та ефективний спосіб:
23 Лютого, 2024 р., 16:15
23 лютого високі державні нагороди рідним Героїв вручали перший заступник начальника Хмельницької військової районної адміністрації Віктор ПАЛАМАРЧУК, селищний голова Олександр ТКАЧ та начальник 5 відділу Хмельницького РТЦК СП підполковник Олег ГУЛЬКО.
22 Лютого, 2024 р., 17:45
У Меджибізькому центрі надання соціальних послуг 22 лютого відбулися «Веселі посиденьки» з дівчатами 60+.
22 Лютого, 2024 р., 16:19
Селищний голова Олександр ТКАЧ разом з заступником ректора по персоналу Національної академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького, Павлом Лисаком вручили високу державну нагороду батькам загиблого Героя.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь