Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

Новини

Дата: від до Скинути
19 Серпня, 2023 р., 10:27
Шановна громадо! В зв'язку з сьогоднішніми подіями та пошкодженням внаслідок ворожої атаки приватних домогосподарств та приміщень комунальної власності є нагальна потреба в створенні аварійних бригад по ліквідації наслідків обстрілу. Руйнування масштабні, потрібна максимальна кількість людей для допомоги. Усіх просимо долучатися! Не будьте байдужими! Бажаючі допомогти звертайтесь до діловодів та старостів своїх населених пунктів, жителі смт Меджибіж - за телефоном 0680505356. Про місце та час збору буде повідомлено додатково!
18 Серпня, 2023 р., 15:19
Шановні жителі та гості громади!Запрошуємо Вас взяти участь у заходах приурочених відзначенню Дня Державного Прапора України та Дня Незалежності України!
18 Серпня, 2023 р., 13:40
Повідомляєм про зміни у виплаті щорічної грошової допомоги до 24 серпня (раніше була до 5 травня). Виплата допомоги буде проводитись за особистою заявою особи в територіальному органі Пенсійного фонду. З собою треба мати оригінал посвідчення УБД, паспорт, ідентифікаційний код та реквізити банку. Виплата проводиться учасникам бойових дій, які не служать і не є пенсіонерами. Також виплата проводиться членам сімей загиблих Захисників, які не отримують пенсію. Особам, які є пенсіонерами, виплата проводиться автоматично. Заяви можна подавати до 1 жовтня.
18 Серпня, 2023 р., 11:25
    У наш час, питання захисту прав та законних інтересів дітей залишається актуальним. Дитина має право на захист від такого втручання або посягання. Згідно Сімейного Кодексу України захист житлових та майнових прав дітей покладається на батьків або законних представників дітей (прийомних батьків, усиновителів, опікунів, піклувальників).

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь