Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

Новини

Дата: від до Скинути
19 Червня, 2022 р., 10:41
19 червня 2015 року Генеральна Асамблея ООН у своїй резолюції A/RES/69/293 постановила проголосити 19 червня кожного року Міжнародним днем боротьби з сексуальним насильством в умовах конфлікту та запропонувала всім державам-членам і державам-спостерігачам, всім організаціям і органам системи Організації Об'єднаних Націй, іншим міжнародним і регіональним організаціям, а також громадянського суспільства, включаючи неурядові організації та приватних осіб, відзначати Міжнародний день боротьби з сексуальним насильством в умовах конфлікту, щоб підвищувати рівень обізнаності про необхідність покласти край сексуальному насильства, пов'язаного з конфліктом, шанувати жертв сексуального насильства і які пережили його всюди в світі і віддавати належне всім тим, хто відважно присвятив життя боротьбі за викорінення цих злочинів або втратив життя в цій боротьбі.
19 Червня, 2022 р., 10:39
    Це свято - вшанування вкладу фермерських господарств у розвиток агропромислового сектору і продовольчої безпеки України.  Фермер – це щоденна, важка та клопітка праця, що потребує немало зусиль, часу, вміння чітко та злагоджено налаштувати всі процеси та механізми в обраній справі – чи то в землеробстві, чи то в  тваринництві, тощо. Бути фермером – це відсутність графіку, вихідних, а інколи і перебування в режимі 24/7. Робота фермера відбувається не лише в певний сезон, а й цілий рік. Адже запорукою фермерської справи є планування, чітка організація процесів виробництва, контроль, дослідження та втілення новинок і найголовніше – важка праця.
19 Червня, 2022 р., 10:35
   
19 Червня, 2022 р., 10:34
        Шановні лікарі, фельдшери, медичні сестри, фармацевти!
18 Червня, 2022 р., 10:48
     Професія офіцера вважається однією з найвідповідальніших та найважчих, адже посадові обов’язки дільничних дуже різноманітні. Саме від роботи дільничного залежить спокій мешканців населених пунктів.
17 Червня, 2022 р., 15:21
         17 червня парламентський Комітет з питань енергетики та житлово-комунальних послуг планує розглянути урядовий законопроєкт «Про особливості регулювання відносин на ринку природного газу та у сфері теплопостачання протягом дії воєнного стану та подальшого відновлення» №7427 від 01.06.2022р.
17 Червня, 2022 р., 10:33
Щороку Фонд соціального страхування України забезпечує тисячі працюючих українців реабілітаційним лікуванням після перенесених важких захворювань і травм, а потерпілих на виробництві – санаторно-курортним лікуванням.
16 Червня, 2022 р., 08:10
     Хмельницький політехнічний фаховий коледж Національного університету "Львівська політехніка", державний вищий навчальний заклад І рівня акредитації, запрошує випускників 9-х, 11-х класів на навчання за спеціальностями:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь