Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

Новини

Дата: від до Скинути
03 Червня, 2022 р., 22:59
        Ринок сільськогосподарської продукції «Шувар», оминаючи спекулятивну складову у формі перекупників, створює найкращі умови для збуту сільгосппродукції кінцевому споживачу, а також надає інші послуги, виходячи з індивідуальних потреб та можливостей кожного сільгоспвиробника у тому числі допомогу у придбанні паливно-мастильних матеріалів для доставки продукції на ринок «Шувар».
03 Червня, 2022 р., 21:45
    03 червня 2022 р. у приміщенні Меджибізької публічної бібліотеки відбулося нагородження переможців конкурсу малюнків та відеороликів на тему: "Права дитини та їхні мрії". Автори найкращих робіт були визначені за кількістю вподобань учасників, голосування у трьох вікових категоріях: віком до 8 років, від 9 до 13 років та від 14 до 18 років.
03 Червня, 2022 р., 13:51
      За цей час війська РФ захопили Херсон та Маріуполь, окупували частину Київщини, Чернігівщини і Сумщини, які Україні вдалось звільнити. Зараз найважчі бої тривають на Донбасі — щодня, за словами президента Зеленського, на фронті гинуть від 60 до 100 українських військових. Як змінювалась мапа бойових дій за 100 днів вторгнення — у відео.
03 Червня, 2022 р., 11:15
   Хмельницький політехнічний фаховий коледж Національного університету “Львівська політехніка» - один з кращих коледжів України, запрошує випускників 9-х, 11-х класів а також їхніх батьків на День відкритих дверей 04 червня 2022 року о 12 годині.
02 Червня, 2022 р., 10:42
   Діти – наш найдорожчий скарб, наша радість і наше майбутнє. Дуже хочеться, щоб вони щохвилини були радісними та щасливими. Немає більшого щастя, аніж їх посмішки.
02 Червня, 2022 р., 08:33
   Щороку у четвер шостого тижня після Великодня відзначають свято Вознесіння Господнього. Це день, коли дух Ісуса Христа після вознесіння на небеса з’єднався із Богом. За євангельськими переказами, Христос востаннє явився апостолам на сороковий день після Воскресіння і пообіцяв їм швидке послання на землю Святого Духа. Після цього, Спаситель благословив своїх учнів, піднявся в небо і зник за хмарами.
01 Червня, 2022 р., 15:09
   Це ще одне чудове і дружнє сімейне свято, яке припадає на самий початок літа і відзначається разом із Міжнародним днем захисту дітей.
01 Червня, 2022 р., 14:52
   31 травня свята останнього дзвонику відбулися в семи закладах загальної середньої освіти Меджибізької селищної ради, в яких здобувають знання 683 учнів.
01 Червня, 2022 р., 09:22
Дорогі діти ! Шановні батьки! Щиро вітаю Вас зі світлим та прекрасним святом – Міжнародним Днем захисту дітей!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь