Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

Новини

Дата: від до Скинути
11 Липня, 2022 р., 11:17
    При виборі будь-якої форми організації трудових відносин задекларованим працівникам гарантовано захист їх прав. Надомна чи дистанційна робота: у чому різниця дізнавайтесь з інфографіки.
08 Липня, 2022 р., 14:06
   Сільськогосподарський агродрон буде здійснювати комплекс робіт по обробці посівів засобами захисту рослин на території поблизу села Ставниця, Горбасів Меджибізької селищної територіальної громади Хмельницької області у період 11 липня – 21 липня 2022 року.
08 Липня, 2022 р., 13:14
Мінцифра зібрала підбірку держпослуг, без яких керування транспортом було б неможливе. Перевезення вантажу та отримання на нього дозволу, отримання посвідчення водія або реєстрацію (перереєстрацію) транспортних засобів… На Гіді є все, хай там що ви не планували. Для авто
08 Липня, 2022 р., 07:57
   Сьогодні уся країна відзначає день сім’ї – день наших з Вами родин адже саме сім’я є тією цеглинкою з якої складається добробут та спокій у нашій державі.
07 Липня, 2022 р., 11:33
   В громаді на даний час проживає більше як 205 сімей внутрішньо переміщених осіб, це в основному люди похилого віку, та жінки з дітьми. Географія їх походження досить широка: Харків, Миколаїв, Сєверодонецьк, Краматорськ, Херсон, Слов’янськ, Київ, Чернігів, Пологи та інші міста та села де на сьогодні проходять бойові дії кровавої війни.
07 Липня, 2022 р., 08:11
   7 липня – визначено днем професійного свята працівників сфери формування та забезпечення функціонування національної мережі території і об'єктів природно-заповідного фонду та системи міжнародних природоохоронних територій – Днем працівника природно-заповідної справи.
06 Липня, 2022 р., 16:22
   Війська ППО є видом Збройних Сил України та призначені для попередження про напад повітряно-космічного противника, захисту важливих адміністративно політичних центрів і прикриття промислово економічних районів, угруповань Збройних Сил, важливих військових та інших об’єктів від ударів з повітря. Вони охороняють наш спокійний сон і рятують сотні невинних життів.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь