Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

Новини

Дата: від до Скинути
14 Жовтня, 2022 р., 07:51
Шановні жителі с. Волосівці та с. Шрубків!
13 Жовтня, 2022 р., 15:31
   Сьогодні, заступник селищного голови Василь ГЕРМАНЕНКО, керуюча справами Тетяна НІГРЕЙ, секретар Валентина БАЦЕВИЧ, староста с. Голосків, с. Русанівці Світлана СЛОБОДЯНЮК вшанували пам'ять Дениса ДЗИНГЕЛЯ(20 червня 1992 - 13 жовтня 2014), який брав участь у боях за Іловайськ, зазнав важких осколкових поранень у голову, спину та опіків при виході з оточення «зеленим коридором» — терористи обстрілювали з «Градів». Пам’ятаймо про цей безсмертний приклад самопожертви та відваги!
13 Жовтня, 2022 р., 15:28
   У рамках осіннього місячника з благоустрою сьогодні, Меджибізька селищна рада і комунальні служби, окремі громадяни вже включилися у «боротьбу» з опалим листям. Почалися роботи щодо прибирання центральних вулиць, паркових зон, прибудинкових територій тощо.
10 Жовтня, 2022 р., 16:08
   Сьогодні, 10 жовтня о 18.00 розпочнеться вечірній пік споживання електроенергії, який буде тривати до 23.00. Це буде один із найскладніших вечорів для украінської енергетики. Сьогодні російські фашисти завдали ракетних ударів по великій кількості електростанцій та підстанцій. У деяких регіонах тимчасово відсутня електроенергія, а у деяких введені графіки аварійних відключень (так звані «віялові відключення»).
10 Жовтня, 2022 р., 09:34
   Сучасне українське образотворче мистецтво – це важлива складова культури нашої держави, що сприяє примноженню духовних цінностей, формуванню світогляду особистості та консолідації суспільства.    Почуття прекрасного, потреба у красі живуть в серці кожної людини з найдавніших часів. Митці створюють цю красу і служать їй. Завдяки Вашій подвижницькій натхненній праці здійснюється безперервний зв’язок поколінь. Ваші твори збагачують людську душу, виховують високі ідеали благородства, добра і злагоди.    Сьогодні українські художники яскраво демонструють самобутність нашого мистецтва, професійну досконалість та глибинне відчуття національної своєрідності.    Бажаємо Вам добра і процвітання, міцного здоров’я та творчої наснаги, нових здобутків і звершень в ім’я щасливого майбутнього України.
10 Жовтня, 2022 р., 09:08
    Шановні батьки дітей віком від 3 до 18 років, звертатись за калій йодидом у КНП «ЦПМСД» Меджибізької селищної ради (амбулаторія с. Требухівці) ЩОДЕННО з :-: год!
09 Жовтня, 2022 р., 08:11
   Шановна громадо! Сьогодні 9 жовтня жителі с. Требухівці та жителі с. Митківці відзначають престольний празник Апостола Іоанна Богослова та День села!!
08 Жовтня, 2022 р., 08:39
   Бути юристом почесно і відповідально. Сьогодні немає такої сфери діяльності, державного органу чи підприємства, які б обходилися без консультації юриста. Щодня до правників за порадою та допомогою звертаються тисячі громадян.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь