Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

Новини

Дата: від до Скинути
03 Жовтня, 2022 р., 11:28
   Ви обрали професію, яка завжди була необхідна людям, яка є окрасою життя. Варто тільки згадати неоціненний вклад архітекторів з найдавніших часів і до наших днів, як розумієш, що архітектура - справжнє мистецтво, де необхідно натхнення.
03 Жовтня, 2022 р., 11:27
   Просимо пересвідчитися, що ваша заявка на отримання субсидії на Га чи дотації на корову підписана кваліфікованим електронним підписом (КЕП).    Нагадуємо, що всі заявки мають бути підписані кваліфікованим електронним підписом тільки у цьому разі, вони будуть розглянуті фахівцями Укрдержфонду.
03 Жовтня, 2022 р., 10:52
   Навіть під час воєнного стану ми повинні дбати про чистоту довкілля. Проведення осіннього місячника чистоти та благоустрою, який проводиться Меджибізькою селищною радою є доброю традицією, яка показує активну життєву позицію і прагнення жителів громади навести лад у своїх населених пунктах.
02 Жовтня, 2022 р., 11:00
   30 вересня 2020 року президент України Володимир Зеленський підписав указ № 417/2020 Про День територіальної оборони України. 2 жовтня Україна відзначає День територіальної оборони – свято тих свідомих громадян, які другою своєю професією обрали захист Батьківщини. Від початку російської агресії служба в ТРО для Вас стала основною. Різні за віком, професією та статтю, але об’єднані спільним бажанням – захистити Батьківщину, Ви залишили мирну професію і першими стали на захист свого дому, своєї громади від рашистів, показали справжній професіоналізм, бездоганну організацію, спроможність виконання поставлених задач та бойових наказів щодо оборони держави не лише у тилу, а й у зоні ведення інтенсивних бойових дій. Щодня своєю службою Ви наближаєте Перемогу, даючи гідну відсіч ворогам. Ви - гордість для України й приклад для світу. Вічна слава і пам’ять тим, хто віддав життя за мирне майбутнє своєї Батьківщини. Щиро бажаємо Вам здоров’я, мужності, витримки та непохитної віри у Перемогу! Слава Україні – Героям Слава! Разом переможемо!
02 Жовтня, 2022 р., 08:28
   Своїми здобутками Ви вносите визначальний вклад у розвиток України, формуєте нове покоління її громадян, передаючи кожній молодій людині неоціненний скарб високої освіченості, багатої духовності та прагнення змінювати на краще своє життя і долю своєї країни.
01 Жовтня, 2022 р., 11:34
   1-го жовтня в нашій державі відзначається День людей похилого віку, що засвідчує глибоку повагу до найстарших представників громади. Ця дата – не нагадування про вік, а чудова можливість сказати теплі слова вдячності батькам, пенсіонерам, старшим мешканцям за вклад в розвиток всіх населених пунктів, за багаторічну добросовісну працю, доброту та мудрість.
30 Вересня, 2022 р., 08:58
   У всі часи бібліотеки були центрами духовного й інтелектуального життя суспільства. Завдяки книгосховищам до наших днів дійшли безцінні відомості про історію людства, збережений досвід багатьох поколінь. Незважаючи на бурхливий розвиток інформаційних технологій, людство і досі не може уявити життя без книги, яка допомагає перетворювати людину в Особистість, виховуючи в ній прекрасні духовні якості. Справжні помічники та порадники на шляху до вершин знань і мудрості народу, вірні збирачі духовних скарбів, провідники у світ нового і непізнаного  були і залишаються  бібліотекарі.
28 Вересня, 2022 р., 13:26
У зв’язку з воєнним станом в Україні ТОВ «Головчинецький гранкар'єр» повідомляє про проведення вибухових робіт в кар’єрі вересня 2022 року. При цьому будуть подані характерні сигнали(сирена):
27 Вересня, 2022 р., 10:09
   Шановні вихователі та працівники дошкільних навчальних закладів Меджибізької громади! Вітаю Вас із професійним святом – Всеукраїнським Днем дошкілля.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь