Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

Новини

Дата: від до Скинути
03 Серпня, 2022 р., 15:07
   1 серпня за ініціативи Міністерства аграрної політики та продовольства України відбувся круглий стіл на тему: «Зруйновані агропідприємства: фіксація збитків та перспективи їх відшкодування».
03 Серпня, 2022 р., 14:31
   Отримуй актуальні новини, дізнавайся одним з перших про державні та донорські допомоги, позитивні зрушення в суспільстві та державі. Підписуйся за цим посиланням  https://t.me/+2XoHK015zts0YjA6
03 Серпня, 2022 р., 13:47
   3 серпня  2022 року в адмінприміщенні селищної ради, відбувся позачерговий виконком, який  почався з вшанування пам`яті загиблих воїнів, які віддали життя за свободу нашої держави.
02 Серпня, 2022 р., 09:48
   УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ №540/2022 Про відзначення державними нагородами України. За особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі постановляю:
02 Серпня, 2022 р., 09:36
   28 липня 2022 року Меджибізька громада, як і вся Україна вперше відзначила День Української Державності, який символічно поєднався з Днем Хрещення Київської Русі. Ця дата покликана утвердити спадкоємність понад тисячолітньої історії українського державотворення, засвідчити глибоку повагу та шану усім, хто започаткував та розвивав державницькі традиції, хто боровся за свою Батьківщину та її незалежність, усім захисникам нашої країни, які відвойовували кожен клаптик рідної землі та продовжують цю боротьбу й нині.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь