Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

Новини

Дата: від до Скинути
27 Серпня, 2022 р., 21:43
   З нагоди свята щиро вітаємо Вас з Днем авіації України та дякуємо за самовіддану працю заради підвищення боєздатності Збройних Сил України. Ваша служба - надзвичайно ризикована і відповідальна, вона вимагає мужності, оперативності, високого професіоналізму та повної самовідданості. Виконуючи важливі та бойові завдання Ви забезпечуєте мир і спокій не тільки в нашій Україні, а й у різних “гарячих точках” нашої планети, під час яких Ви неодноразово ризикували своїм життям заради інших та з честю виконували службові. Низько схиляємо голови перед світлою пам’яттю військових, які загинули під час бойових операцій та військових завдань.
27 Серпня, 2022 р., 21:34
   Захищаючи Україну від російських окупантів, загинув житель Меджибізької громади Василь ЦІОЛКА.
26 Серпня, 2022 р., 10:32
   27 серпня, Меджибізька територіальна громада у скорботі зустрічає загиблого захисника України - ЦІОЛКА Василя Анатолійовича, воїна, який віддав своє життя у боротьбі з російськими загарбниками.
26 Серпня, 2022 р., 09:24
https://us02web.zoom.us/j/4149041133?pwd=aTBNQkkrYk9TZVFIZHUwWXJOWWJ0dz09
22 Серпня, 2022 р., 08:18
  Виконавчий комітет Меджибізької селищної ради вітає Вас з ювілеєм, з блискучим 60-річчям! Нехай у Ваших задумах завжди буде мудрість, на роботі – підтримка, вдома – увага та взаєморозуміння, у серці – світло від людської вдячності. Бажаємо міцного здоров’я, нових досягнень, успіхів, нехай завжди, аж до сторіччя, Вас супроводжує щаслива зоря удачі, а у Вашому домі панують любов, злагода та добробут на многая і благая літ.    Про цю людину можна говорити багато хороших слів. Луковська Лілія Дмитрівна народилася 22 серпня 1962 року в с. Мокроволя Білогірського р-ну. В 1983 р. вийшла заміж і переїхала в с.Требухівці Летичівського району, Хмельницької області. З 3 січня 1984 року працює бухгалтером у Меджибізькій селищній раді. Закінчила Чернівецький фінансовий технікум в 1990 році. Разом з чоловіком - Луковським Володимиром Федоровичем виховали дочку Іванну. Зразкова матуся та любляча дружина. Вона стверджує, що за кожною посмішкою їхньої сім’ї криються величезні випробування, але закохані пережили всі труднощі. В цьому році виповниться вже 33 роки, як Лілія Дмитрівна працює у бухгалтерії та віддається нелегкій праці сповна і ця сумлінна праця принесла їй тільки шану, авторитет і визнання.    Бажаємо любові, поваги та домашнього затишку. Щиро хочемо, щоб Ви пронесли це неоціненне добро через весь свій життєвий шлях, зберігши віру в людей, прагнення завжди приходити на допомогу і підтримувати в тяжкі хвилини. Бажаємо Вам завжди залишатися справжнім, вірним другом і наставником, відмінним співрозмовником і просто гарною людиною!
21 Серпня, 2022 р., 09:27
   21 серпня - Міжнародний день пам'яті та поминання жертв тероризму. Дату 2017 року затвердила Генеральна Асамблея ООН. Цього дня згадують всіх людей, які загинули чи постраждали від тероризму. Терористичні акти не можна виправдовувати, адже вони є тяжкими злочинами. Від 24 лютого 2022 року російські окупанти не раз здійснювали терористичні атаки на українські міста та села, вбивали невинних людей, катували дітей. Повернутися до нормального життя жертви терористів можуть лише після довготривалої психологічної підтримки та реабілітації.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь