Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

Новини

14 Липня, 2023 р., 16:58
Шукаємо для роботи патронатними вихователями сім’ї, які готові в своїх домівках доглядати за дітьми, що потребують захисту.
14 Липня, 2023 р., 16:52
    Агресія підлітків - одне з найбільш типових проявів  підліткової кризи. Часто батьки  розгублюються, зіткнувшись з  підлітковою агресією, і всі їх спроби припинити агресивну поведінку тільки ще більше розпалюють дитину. Що робити, якщо ваша дитина почала вести себе агресивно?
08 Червня, 2023 р., 15:53
        Проведення профілактичних рейдів – одна з форм роботи служби у справах дітей, метою якою є здійснення контролю за батьками, які неналежним чином виконують свої обов’язки по вихованню та утриманню дітей. Службою у справах дітей спільно з поліцейським офіцером громади та інспектором ювенальної превенції систематично проводяться профілактичні рейди «Діти вулиці», «Підліток», «Сім’я», «Канікули», «Малюк».
03 Червня, 2023 р., 17:43
Летичівською окружною прокуратурою  спільно з Меджибізькою селищною радою, з нагоди Міжнародного дня захисту дітей, було організовано екскурсійну поїздку дітей пільгових категорій у парк хижаків «Арден», розташований у смт Сатанів Хмельницької області.
16 Травня, 2023 р., 11:44
Складна соціально-політична ситуація, що відбувається в Україні, позначилася на життєдіяльності всього населення країни. У будь-якому конфлікті завжди страждає найвразливіша категорія населення - діти.
04 Травня, 2023 р., 14:07
04 травня за ініціативи начальника відділу освіти, молоді, спорту, культури і туризму Катерини ГЛЯДЧЕНКО, відбувся семінар-тренінги для керівників та заступників закладів загальної середньої освіти, вчителів початкових класів, біології та історії, за участі методистів науково методичного центру професійного розвитку керівних та педагогічних працівників закладів освіти від Хмельницького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь