Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

Новини

01 Травня, 2023 р., 09:39
28 квітня, працівники Меджибізької селищної ради, КП «Добробут» та представники молодіжної ради на чолі з начальником Служби у справах дітей Оленою ПАСІЧНИК, впорядкували та привели до ладу приміщення колишнього гуртожитку в смт Меджибіж, в яке планується «вдихнути нове життя», реалізуючи як дитячий будинок сімейного типу (ДБСТ).
01 Травня, 2023 р., 09:30
26 квітня, під головуванням селищного голови Олександра ТКАЧА, відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини. На розгляд комісії було винесено 3 питання:
30 Листопада, 2022 р., 13:49
   Добрі справи для тих, хто потребує допомоги ніколи не залишаються поза увагою. Ось і у мешканців Меджибізької громади про Благодійний фонд «Карітас Хмельницький УГКЦ» склалося враження як про порядних і щирих людей, які завжди прийдуть на допомогу у скрутну хвилину. Для працівників нашого колективу дуже важливо знати, що у розв'язанні щоденних проблем ми не одинокі, що є люди, які у важку хвилину можуть підставити дружнє плече. Коли ми отримуємо допомогу 80 пакунків - це продуктові, засоби гігієни для дорослих і дітей та велику партію памперсів, то наші думки повертаються до таких непересічних загальнолюдських цінностей, як самовідданість та співчуття, любов до ближнього і здатність змінити світ навколо себе накраще… Низький уклін Вам та щире спасибі за все, що Ви зробили для нас, а головне за те, що подарували нашим багатодітним сім’ям можливість відчувати себе повноцінними й потрібними комусь.
09 Листопада, 2022 р., 15:51
   Коли в країні йде війна, страждають всі. Звичайно, найважче доводиться тим, хто втратив свою домівку, хто був змушений покинути місце свого постійного проживання, сім’ям, які відправили своїх рідних захищати Батьківщину, тим, хто втратив роботу. Всі вони потребують допомоги й підтримки. Щоб мати можливість допомагати таким людям, Меджибізька селищна рада шукає різні шляхи.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь