Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

Новини

Дата: від до Скинути
06 Вересня, 2022 р., 18:13
   Сьогодні провели в останню путь старшого сержанта - Василя Леонідовича ЛУЦИКА, який загинув, захищаючи Україну в селі Піски на Донеччині. Він проходив військову службу в окремому стрілецькому батальйоні ТрО  Хмельниччини. Був одним із найдосвідченіших військовослужбовців, ветеран російсько-української війни, учасник АТО у 2014−2016 роках. Йому тепер навіки 37. Вдома залишилась дружина Міла та двоє дітей. Військовий героїчно загинув, захищаючи Україну, за наш з Вами мир і безпеку. Гірко, що сьогодні кращі з кращих віддають життя  в боротьбі з підступним ворогом, щоб ми мали мирне небо над головою.
06 Вересня, 2022 р., 16:48
   В цей нелегкий час спротиву України російській агресії, весь світ єднається у відчайдушній боротьбі. Небайдужі громадяни роблять все, щоб забезпечити усім необхідним та допомогти тим, хто цього потребує. Добрі справи не залишаються непоміченими – вони як маяки світять для тих, хто чекає допомоги.
05 Вересня, 2022 р., 17:58
   6 вересня, Меджибізька територіальна громада у скорботі зустрічає загиблого захисника України – Василя ЛУЦИКА, воїна, який віддав своє життя у боротьбі з російськими загарбниками.
05 Вересня, 2022 р., 08:12
   Школи відчинили двері для своїх «постійних мешканців» і найменших гостей – першокласників. На святі були присутні: представники селищної ради на чолі з селищним головою Олександром ТКАЧЕМ, заступники селищного голови – Василь ГЕРМАНЕНКО, Сергій ЛУК’ЯНЧУК, секретар селищної ради Валентина БАЦЕВИЧ, начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури і туризму Катерина ГЛЯДЧЕНКО, головний спеціаліст відділу освіти , молоді, спорту, культури і туризму Людмила МАКАРЕНКО, депутати Меджибізької селищної ради, старости старостинських округів, які також долучились до вітань.
01 Вересня, 2022 р., 19:30
   Шановні батьки, медогляд для дітей дошкільного та шкільного віку проводяться на базі КНП «ЦПМСД» Меджибізької селищної ради  (амбулаторія с. Требухівці) ЩОДЕННО з 8:00-12:00
31 Серпня, 2022 р., 16:02
       Увесь цивілізований світ підтримує нашу країну. Наше завдання — продовжувати його залучати до підтримки. Усім, хто планує займатися організацією міжнародної підтримки або допомагати іноземцям в Україні, рекомендуємо звернути увагу на актуальні держпослуги на Гіді. Для перебування в Україні Видача запрошення для в'їзду в Україну Продовження строку перебування на території України Посвідка на тимчасове проживання Для інвестицій
29 Серпня, 2022 р., 13:41
   За час повномасштабного вторгнення небезпека для українських працівників на робочому місці суттєво зросла – росіяни атакують цивільні об’єкти, об’єкти інфраструктури, здійснюють напади на цивільних мешканців, мінують поля та дороги.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь