Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

Новини

16 Грудня, 2020 р., 16:41
 Одне з найцікавіших занять на Новий Рік - це прикрашати ялинку! У всіх вона виходить різна: хтось майструє іграшки з підручних матеріалів, хтось звертається до професіоналів. В нашій громаді є справжні майстри - здобувачі освіти взяли участь в обласному етапі конкурсу Всеукраїнської щорічної новорічно-різдвяної виставки «Новорічна композиція, що сприяє вихованню і розвитку художнього смаку дітей, сприяння розвитку фантазії, майстерності виконання і творчих здібностей учасників, формуванню традиції - створення новорічних прикрас своїми руками. У конкурсі взяли участь: Меджибізький ліцей, Лисогірська ЗОШ І-ІІ ступенів, Требуховецька ЗОШ І-ІІІ ступенів, Митковецька гімназія імені Григорія Миколайовича Демчишина, Головчинецька філія, Ставницька філія.
16 Грудня, 2020 р., 15:39
18 листопада по 18 грудня 2020 року у регіонах України проводиться Всеукраїнський фестиваль мистецтв «Військові обереги від Святого Миколая». Метою заходу є сприяння духовно-моральному та естетичному вихованню підростаючого покоління.
10 Листопада, 2020 р., 12:05
Цьогоріч гучного святкування не було у зв’язку із карантинними вимогами. Тому, захід відбувався із дотриманням усіх вимог.
17 Жовтня, 2020 р., 18:07
Національно-патріотичне виховання дітей та молоді – це комплексна системна і цілеспрямована діяльність органів державної влади, освітніх закладів, громадських організацій, сім’ї та інших соціальних інститутів щодо формування у молодого покоління високої патріотичної свідомості, почуття вірності, любові до Батьківщини, турботи про благо свого народу, готовності до виконання громадянського і конституційного обов’язку із захисту національних інтересів, цілісності, незалежності України, сприяння становленню її як правової, демократичної, соціальної держави. Найважливішим пріоритетом національно-патріотичного виховання є формування ціннісного ставлення особистості до українського народу, Батьківщини, держави, нації.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь