Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

Новини

Дата: від до Скинути
20 Жовтня, 2017 р., 11:31
Для покращення благоустрою нашої громади в парк, в смт. Меджибіж було закуплено декоративні рослини: ялини, туї, гортензії, ялівець, ірис. Посприяв цьому депутат Хмельницької обласної ради від політичної партії «За конкретні справи» Лозовий Вадим Миколайович.
17 Жовтня, 2017 р., 16:22
13 жовтня 2017 року о 12:00 год. в смт. Меджибіж по вул. Замковій відбувся мітинг з нагоди свята Дня захисника Вітчизни. Він розпочався з вшанування пам’яті загиблих воїнів в зоні АТО хвилиною мовчання та покладанням квітів до пам’ятного знаку. З вітальним словом виступив Меджибізький селищний голова Демків М.А. На виконання Указу Президента України від 17 лютого 2016 року №53/2016 нагороджуються Відзнакою Президента України «За участь в антитерористичній операції»: Бондаренко Сергій Володимирович; Варцаба Віталій Вікторович; Васильєв Олександр Олександрович; Кожухівський Микола Сергійович; Сухомлин Руслан Павлович; Терлига Олександр Павлович. Також за поданням голови громадської організації «Меджибізька спілка учасників АТО» та на виконання розпорядження селищного голови від 10 жовтня 2017 року за №180/2017 «Про нагородження Подякою Меджибізької селищної ради з нагоди Дня захисника Вітчизни», за сумлінне виконання обов’язків, проявлену чітку та неухильну громадянську позицію, за патріотизм та з нагоди Дня захисника Вітчизни нагороджуються: Бацевич Богдан Вікторович; Блонський Віталій Васильович; Костик Михайло Юрійович; Чорний Микола Іванович. З вітальним словом також виступив голова спілки учасників АТО Блонський В.В. Після завершення мітингу біля пам’ятного знаку загиблим воїнам в зоні АТО було висаджено алею з кущів калини старостами всіх 12 сіл нашої громади,так як калина це символ України.
17 Жовтня, 2017 р., 15:39
Вже другий рік поспіль восени, коли все навкруги вбирається у яскраві барви і сонечко вже не таке пекуче, з нагоди Міжнародного дня осіб похилого віку Меджибізький територіальний центр соціального обслуговування проводив фестиваль – «Золота осінь нашого життя».
04 Жовтня, 2017 р., 11:48
4 жовтня 2017 року в с. Лисогірка відмітив славний ювілей, своє 90 - річчя - Паламарчук Іван Степанович. Привітали його з цим святом секретар Меджибізької селищної ради Бацевич В.Б. та керуюча справами Нігрей Т.І.
03 Жовтня, 2017 р., 09:15
       Щорічно у першу неділю жовтня в нашій державі відзначається професійне свято працівників освіти. З цієї нагоди 29.09.2017 року у приміщенні Меджибізького будинку культури відбулися урочистості, приурочені Дню працівників освіти, які зібрали в дружнє тепле коло, велику вчительську родину, свято стало справжнім виявом людяності і доброти, поваги до праці педагога. З вітальним словом  до  освітян звернулися голова Летичівської районної державної адміністрації Матлаєва І.Д., яка зазначила, що майбутнє нації виховується і формується в школі, яка є саме тією базою, де дитина знаходить друзів, спілкування, пізнає прописні істини добра, віри й надії, відзначивши педагогів Меджибізької селищної ради грамотами.
02 Жовтня, 2017 р., 14:25
         2 жовтня 2017 року відбувся перший день семінару – тренінгу на тему: «Створення центру надання адміністративних послуг в Меджибізькій селищній об’єднаній територіальній громаді» в рамках «Програми для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку (U-LEAD), компонент 2, початкова фаза, що виконується на замовлення Шведського агентства міжнародного розвитку (Sida)» в с. Требухівці, вул. Довжанська 21 а (в адмінприміщенні селищної ради). Тренінг проводили два тренери: Павельчук Олена та Ковтонюк Аанатолій. На ньому були присутні всі старости сіл та посадові особи виконавчих органів місцевої ради , задіяні у наданні адміністративних послуг та/або у створенні ЦНАП.
28 Вересня, 2017 р., 15:37
        28 вересня 2017 року в актовій залі адміністративної будівлі с. Требухівці відзначили професійне свято – Всеукраїнський день бібліотек. Слова вдячності за щоденну роботу з нагоди професійного свята висловили керуюча справами Меджибізької селищної ради Нігрей Т.І., начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури і туризму виконавчого комітету Меджибізької селищної ради Остапова Н.П., директор територіального центру соціального обслуговування Штаманетян Л.С. З вітальними словами виступили вдячні читачі Недял Б. наймолодший читач та Петрина О.В. найвідданіший поціновувач книг. У своїх виступах вони відзначили, що особливим багатством бібліотек завжди були і будуть її працівники – талановиті, досвідчені, кваліфіковані спеціалісти, віддані своїй справі, та бажали всім бібліотекарям міцного здоров’я, щастя і творчого натхнення.. З нагоди професійного свята грамотами та цінними подарунками  відзначили кращих серед кращих у роботі.
27 Вересня, 2017 р., 15:33
           Усі засоби масової інформації  висвітлюють заяви перших осіб країни щодо проведення пенсійної реформи, зокрема, осучаснення пенсій. Однак, депутатський корпус даний законопроект на минулому тижні не розглянув. Оксано Миколаївно, тож скажіть, будь ласка, чи буде проведено перерахунок пенсій з 1 жовтня поточного року?

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь