Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

Новини

Дата: від до Скинути
11 Серпня, 2017 р., 09:56
Місцеві громади можуть отримати право розпоряджатися
10 Серпня, 2017 р., 11:59
За рахунок допомоги Фермерського Господарства “Бастіон” та Меджибізької селищної ради в с. Лисогірка було встановлено бетонну огорожу біля ФАПу та пам’ятника загиблим воїнам Другої Світової війни. Допомогу по встановленню огорожі надали жителі села, працівники культури та депутат Мазур В.І.
09 Серпня, 2017 р., 16:55
ПРАВОВІ АСПЕКТИ ПРИЗОВУ ВІЙСЬКОВОЗОБОВ’ЯЗАНИХ ТА РЕЗЕРВІСТІВ НА НАВЧАЛЬНІ ЗБОРИ. ІСНУЮЧІ СОЦІАЛЬНІ ГАРАНТІЇ ТА ШЛЯХИ ЇХ ПОДАЛЬШОГО УДОСКОНАЛЕННЯ.
31 Липня, 2017 р., 16:09
31 липня 1927 року в с.Головчинці народилася всіма шанована та відома людина Янковий Василь Миколайович. Життєвий шлях ветерана Другої Світової війни був нелегким та тернистим.Сьогодні його прийшли привітати представники Меджибізької селищної ради: керуюча справами, начальник загального відділу Нігрей Т.І. та староста с. Головчинці Шуляк П.П. і подякували за проявлену мужність і героїзм у роки війни, за невтомну працю у післявоєнний час, направлений на відбудову рідного села, подарували подарунок та побажали міцного здоров’я, бадьорості, злагоди в оселі.
31 Липня, 2017 р., 15:34
На сесію були запрошені: Голова Летичівської районної ради Крутоуз М.Т., Головний лікар Летичівської ЦРЛ  Зьомко В.В.,начальники відділів  виконавчого комітету селищної ради, перший заступник селищного голови Карбовська Ю.Б, начальник КП « Добробут» Стецьків С.М., директор  КУ  Терцентру  Штаманетян Л.С., головний лікар  КУ  Центру ПМСД Гладищук О.В. , директори  Головчинецької, Меджибізької, Шрубківської шкіл та депутати селищної ради. На сесії було розглянуто ряд важливих питань, а саме: 
28 Липня, 2017 р., 13:09
28 липня 2017 року о 9:00 год. в приміщенні Меджибізької селищної ради відбувся виконком на якому було розглянуто ряд важливих питань, а саме:
28 Липня, 2017 р., 10:14
В 17 областях України за 6 місяців 2017 року  зареєстровано випадки кору, найбільше - в Івано-Франківській ,Одеській,Чернівецькій, Тернопільській  областях. Захворіло 962 людини, з них 473 дитини. Особливістю цьогорішнього спалаху є те,що хворіють  підлітки і дорослі, в яких захворювання протікає з більшими ускладненнями. Від цієї недуги померло двоє дітей: двох і чотирьох років з Одещини. Більшість захворілих були не щеплені .
26 Липня, 2017 р., 14:16
Розпочалися роботи з реконструкції водопровідної мережі в с.Митківці. Вартість проекту 669,229 тис. грн.
24 Липня, 2017 р., 14:52
З настанням теплих сонячних днів почастішали виїзди людей до лісу, на дачні ділянки, річку… Саме в цих місцях можна натрапити на отруйну рослину – борщовик.  Останніми роками на території нашого краю поширився бур’ян, так званий борщовик Сосновського.  Рік у рік зростає ареал його поширення в районі.  Борщовик Сосновського може досягати висоти 2-х метрів. Його листя та інші частини стебла здатні викликати небезпечні для здоров’я опіки.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь