Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

Новини

Дата: від до Скинути
19 Липня, 2017 р., 10:12
18 липня 2017 року в місті Хмельницькому в рамках проекту U-LEAD з Європою “Підтримка реформи децентралізації в Україні” Хмельницький відокремлений підрозділ установи “Центр розвитку місцевого самоврядування” провів підсумковий тренінг ” Електронне врядування, як один із ключових напрямків розвитку України: інструменти та приклади реалізації. Досвід інших, як старт для власного розвитку”. Куди були запрошені представники об’єднаних територіальних громад та за результатами проведених кущових тренінгів усім було видано сертифікати.Питання, які обговорювалися:
17 Липня, 2017 р., 14:57
17.07.2017 року Меджибізька об’єднана територіальна громада разом із ДІКЗ “Межибіж” зустріли учасників 8-го "Змагального" Потягу Єднання України "Труханівська Січ". "Змагальний" Потяг продовжує систему всеукраїнських вишколів-змагань, що дає суттєву підтримку розвитку військово-патріотичного виховання в країні та створенню сучасної концепції допризовної підготовки.
12 Липня, 2017 р., 11:54
12 липня 2017 року о 8:00 год. відбулася 28 позачергова сесія в приміщенні Меджибізької селищної ради. На ній було розглянуто 2 важливих питання, а саме: «Про внесення змін до селищного бюджету на 2017 рік» та «Про надання дозволу на розробку детального плану території в с. Волосівці, вул. Молодіжна, 1а з метою зміни цільового призначення земельної ділянки для реконструкції для сільського клубу».12 липня 2017 року о 8:00 год. відбулася 28 позачергова сесія в приміщенні Меджибізької селищної ради. На ній було розглянуто 2 важливих питання, а саме: «Про внесення змін до селищного бюджету на 2017 рік» та «Про надання дозволу на розробку детального плану території в с. Волосівці, вул. Молодіжна, 1а з метою зміни цільового призначення земельної ділянки для реконструкції для сільського клубу».
06 Липня, 2017 р., 14:19
     Літо – це період не тільки відпочинку, але й сезон підвищеної захворюваності на кишкові інфекції.  На теренах Хмельницької області значно зросла частка хворих на кишкові інфекції, за 6 місяців 2017 року інфекційна захворюваність цієї групи  інфекцій зросла на 21%, порівняно з 2016 роком.
05 Липня, 2017 р., 14:28
Розпочалися роботи з покращення благоустрою центральної садиби Меджибізької ОТГ, а саме: капітальний ремонт тротуарних доріжок по вул. Замкова та облаштування паркової зони. Всього планується використати коштів в сумі 750 тис. грн.
05 Липня, 2017 р., 13:47
Розпочалися роботи по реконструкції частини адміністративної будівлі Меджибізької селищної ради під ВНАП в с. Требухівці. Вже проведено реконструкцію системи опалення адмін. приміщення з встановленням твердопаливного котла. Загальна кошторисна  вартість проекту становить 640,633 тис. грн. В рамках проекту U-LEAD з Європою внутрішні роботи та закупівлю обладнання буде проведено за кошти проекту Компонент 2 «Створення центрів надання адміністративних послуг та підвищення поінформованості населення про місцеве самоврядування », що фінансується Європейським Союзом.
30 Червня, 2017 р., 13:32
30 червня 2017 року о 10:00 год. відбулася 27 сесія 7-го скликання. На ній було розглянуто ряд важливих питань,а саме: Про встановлення місцевих податків і зборів на території Меджибізької селищної ради на 2018 рік (доповідає: начальник юридичного відділу Герасімова М.В.); Про внесення змін до селищного бюджету (доповідає: начальник фінансового відділу Мартинкова Г.М.); Про затвердження Програми розвитку автомобільних доріг загального користування Меджибізької ОТГ у Летичівському районі Хмельницької області на 2017-2018 роки (доповідає: перший заступник голови Карбовська Ю.Б.); Про делегування представника на призначення громадським інспектором з охорони довкілля на території Меджибізької селищної ОТГ (доповідає: селищний голова Демків М.А.);
28 Червня, 2017 р., 16:30
21 рік тому 28 червня 1996 року на засіданні 5-ї сесії Верховної Ради України 2-го скликання був ухвалений основний закон нашої держави – Конституція України, яка набула чинності в той же день. Відтоді українці щорічно відзначають цю пам’ятну дату, як державне свято – День Конституції України. Меджибізька ОТГ також відзначила це свято. Воно пройшло у Меджибізькому будинку культури. Урочистості почалися з покладання квітів до банера загиблим воїнам АТО, право покласти квіти було надано Готфрід А.Е. та Горбачу М.М. З привітальним словом виступив Меджибізький селищний голова Демків М.А. За плідну працю, активну громадську позицію, зразкове виконання посадових обов’язків, толерантну співпрацю з колегами, з нагоди 21-ї річниці Дня Конституції України та Дня Молоді вручили грамоти та цінні подарунки працівникам Меджибізької ОТГ: Акімовій Л.В., Каченюк А.С., Габруській Т.В., Руцькому А.А. та Духневич В.Б. Також Летичівська районна рада та Летичівська районна державна адміністрація  відзначили грамотою керуючу справами, начальника загального відділу Нігрей Т.І. Для жителів Меджибізької ОТГ було проведено концертну програму.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь