Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

Новини

Дата: від до Скинути
26 Травня, 2017 р., 14:48
26 травня 2017 року в усіх школах Меджибізької територіальної громади відбувся останній дзвоник. Селищний голова Демків Михайло Анатолійович привітав дітей у Митковецькій ЗОШ,а заступник та начальники відділів вітали дітей у інших навчальних закладах. Дітям вручили грамоти та подяки і побажали міцного здоров’я, гарних канікул, доброго відпочинку, оздоровлення в літніх таборах, і з новими силами повернутися до навчального року. А старшокласникам обрати свій життєвий шлях, на відмінно здати ЗНО, також добре відпочити.
26 Травня, 2017 р., 12:19
Дорогі учні! Шановні вчителі та батьки!
19 Травня, 2017 р., 13:29
18 травня 2017 року голова Меджибізької селищної ради Демків М.А. взяв участь у роботі сесії Летичівської районної ради. Питання, що розглядалося депутатами стосувалось вкрай важливого напрямку розвитку КП «Добробут» Меджибізької селищної ради- це користування надрами, а саме-розробка та видобування піску у Головчинецькому піщаному кар’єрі.
19 Травня, 2017 р., 13:10
Меджибізька селищна рада вітає лікаря уролога Летичівської ЦРЛ Зьомко Віктора Вікторовича з призначенням на посаду головного лікаря Летичівської ЦРЛ. Зичимо успіху та здобутків на цій нелегкій ниві щоденної турботи за знедоленою медициною та віримо, що Ваша енергія і запал в змозі змінити це на краще.
18 Травня, 2017 р., 15:06
Всесвітній день вишиванки відзначають кожного третього четверга травня,люди організовують концерти, конкурси,але основною акцією є одягнути вишиту сорочку на роботу,навчання чи на вулицю. Ідея зародилася в 2006 році. День вишиванки підтримали також жителі Меджибізької ОТГ. Вишиванка це символ нескореності, підтримки, свободи та солідарності – це генетичний код українців.
18 Травня, 2017 р., 10:01
17 травня 2017 року в Меджибізькому будинку культури відбувся перший вибірковий тур огляду - конкурсу «Доторкнися до душі свого народу». Щоб не забути народні звичаї та обряди художніми колективами сіл: Митківці, Волосівці, Лисогірка, Требухівці, Головчинці, Западинці, Русанівці, Голосків, Шрубків було показано: обряд хрестини, проводи в армію, великодній обряд та обжинки, старовинну кухню було представлено жителями села Шрубків, виставку народної творчості селом Голосків. Серед кращих колективів переможці будуть запрошені на обласний огляд.  
18 Травня, 2017 р., 08:53
Вишиванка - символ Батьківщини,  Дзеркало народної душі,  В колисанці купані хвилини,  Світло і тривоги у вірші. Вишиванка - дитинча кирпате,  Що квітки звиває в перепліт,  Материнські ласки, усміх тата, 
15 Травня, 2017 р., 10:10
14.05.2017 року Меджибізька громада вітала жінок З Днем Матері. До присутніх в залі Меджибізької фортеці з побажаннями здоров'я, злагоди у сім'ях та миру в рідній Україні звернувся Меджибізький селищний голова Демків Михайло Анатолійович, до побажань приєдналися голова Бережанської ОДА Тернопільської області Петровський Володимир Михайлович та голова Котівської сільської ради Осадца Іван Іванович. Представник народного депутата Бондара В.В. Гулько А. вручив подарунки матерям, сини яких загинули за єдність України. Після урочистої частини відбувся концерт за участю місцевої школи мистецтв та церковного хору с.Котів Бережанського району.
10 Травня, 2017 р., 09:15
9 травня 2017 року у всіх селах Меджибізької ОТГ відбулися мітинги реквієм. В селах мітинги проводили старости, голова Меджибізької селищної ради Демків М.А. разом з односельчанами вшановував пам’ять загиблих в смт. Меджибіж. Діти Меджибізької ЗОШ привітали інваліда другої світової війни Навроцького Миколу Петровича та учасника бойових дій Якубовського Олексія Маркіяновича,які на сьогодні проживають в селищі. Також вітали  учасників АТО та учасників бойових дій, які приймали участь у військових діях інших держав. Матеріальну допомогу надану ТОВ «Агрофорте» вручив селищний голова Демків М.А. Також надано слово було голові ветеранської організації смт. Меджибіж Бацевичу Володимиру Григоровичу. Мітинг реквієм закінчився великим флешмобом.
05 Травня, 2017 р., 11:46
2 Травня відбулася цікава та корисна зустріч для нашої громади ло нас завітала делегація із польського міста Костшин-над-Одрою, і не просто так а з подарунками для КУ "Центр Первинної Медико-санітарної Допомоги Меджибізької селищної ради". Зустрічав наших гостей селищний голова Демків Михайло Анатолійович та працівники селищної ради. Вагому роль у екскурсіях та проведенні прекрасного дня відіграв директор Державного Історико-культурного Заповідника "Меджибіж" Погорілець Олег Григорович.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь