Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

Новини

Дата: від до Скинути
28 Листопада, 2016 р., 12:00
23 листопада 2016 року на базі Меджибізької ЗОШ I-III ст. з нагоди вісімдесят першої річниці з Дня народження Сабодана Віктора Маркіяновича, за сприяння дирекції школи, митрофорного протоієрея Віталія, благодійної організації «Фонд родини Кольгофер» та громадськості Меджибожа вшановано пам'ять цієї великої духовної людини мармуровою меморіальною дошкою, на згадку майбутнім поколінням та, як знак шани до земляка.
25 Листопада, 2016 р., 17:28
У п’ятницю, 25 листопада, 2016 року відбулася шістнадцята чергова сесія Меджибізької селищної ради у конференц-залі історико – культурного заповідника «Межибіж».
25 Листопада, 2016 р., 09:44
Ще Аристотель колись сказав: «Музика здатна впливати на етичний бік душі, і якщо вже музика володіє такими якостями, то, очевидно, вона має бути включена у число предметів виховання молоді». Важко не погодитися з цими словами. Формування художньо-естетичного сприйняття світу, пропаганда музичної творчості - ось основи, якими повинна керуватися кожна музична школа.
23 Листопада, 2016 р., 15:28
26 листопада 2016 року у Музеї жертв Голодомору, який знаходиться у державному історико-культурному заповіднику «Межибіж», відбувся захід, присвячений Пам’яті жертв голодомору в Україні.
11 Листопада, 2016 р., 16:42
Урочистості з нагоди Дня працівників культури та аматорів народного мистецтва відбулися у Меджибізькій об’єднаній територіальній громаді! Враховуючи вагомий внесок працівників культури та майстрів народного мистецтва у відродження української національної культури, розвиток народної творчості, активну культурно-просвітницьку діяльність та підтримуючи ініціативу громадськості, щорічно листопаді відзначають Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва.
10 Листопада, 2016 р., 16:52
День села у Головчинцях! П’ятого листопада 2016 року у селі Головчинці відбувся святковий концерт з нагоди Дня рідного села. Мешканці відзначали престольний праздник чудотворної Казанської ікони Божої Матері.
10 Листопада, 2016 р., 14:55
У вівторок 8 листопада 2016 року у Ставниці відсвяткували День села! Цей чудовий день об’єднав людей різного віку, від малого до великого, щоб не лише взяти участь у святкуваннях, але й поспілкуватися один з одним. Вкотре підтвердилася істина, що кожна людина — це не відірваний від дерева листок, а продовження певного роду, дитя краю, який має свою культуру та історію.
03 Листопада, 2016 р., 09:08
18 жовтня 2016 року, Меджибізька об’єднана територіальна громада приймала Всеукраїнський семінар директорів позашкільних навчальних закладів. Тема семінару «Приорітети розвитку позашкільної освіти в громаді в рік державності в Україні». На кордоні Летичівського району гостей зустріли заступник Меджибізького селищного голови Остапова Н.П., та начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури і туризму Меджибізької селищної ради Король О.М. 
01 Листопада, 2016 р., 13:52
У Тернополі відбулась міжрегіональна конференція з децентралізації! 28-29 жовтня Проект ЄС ПРООН МРГ провів міжрегіональну Конференцію «Спроможні громади – основи розвитку регіонів: завдання і можливості в контексті децентралізації».
31 Жовтня, 2016 р., 11:15
23 жовтня державний історико-культурний заповідник «Межибіж» зустрів майже 200 учасників волонтерського агітаційного Потягу Єднання «Труханівська Січ». Головна мета акції – сприяння консолідації Заходу та Сходу, виховання патріотичного духу та популяризація національної культури, розвінчування міфів російської пропаганди, активізації міжрегіонального співробітництва, зокрема з реалізації культурних, освітніх та інформаційних проектів, спрямованих на налагодження діалогу та зміцнення взаєморозуміння жителів різних регіонів держави у справі розбудови України.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь